Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@f-s-m-0-13 aynen abi
-
@sir-umut-birdal aynen kardeşim yeni yüzleri foruma getirmek için iyi Fırsat oldu
-
@sistematikci büyük menajer :clap_tone1:
-
@f-s-m-0-13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@sistematikci büyük menajer :clap_tone1:
estağfurullah buradaki herkes gibi oyuna zaman ayırıp iyi bişeyler yapmaya çalışan bir kardeşinizim :hugging:
-
Turnuvayı sürekli geleneksel hale getirirsek sürekli aynı isim ve kurallar altında belli zaman aralığında bir gönüllü arkadaşımız düzenler
-
@f-s-m-0-13 Sizin gibi emektarlar hep olduğu sürece daha çok yeni yüzler görücez abi. :slight_smile:
-
@f-s-m-0-13 çok güzel olur. Bir de şu Arap arkadaşlar ile bir turnuva lafı etmiştin abi. O konu hakkında ne düşünüyorsun?
-
@f-s-m-0-13 aynen katılıyorum, belki sadece tarihi konusunda genelde yazın başlayan ekip turnuvaları ve WCL ile çakışmaması ve de daha çok menajer katılımı olabilmesi adına düzenleme yapılabilir :slight_smile:
-
@sir-umut-birdal bunun için gerekli izinler alınmalı ilk önce
Sonrasında turnuvayi nasıl yaparız kimler katılır onu tartışıriz -
@sistematikci aynen ben bile bu yüzden katılamadım
-
@f-s-m-0-13 anladım. Biraz uğraştırıcı gibi. Hiç bulaşmasanız daha iyi
-
@f-s-m-0-13 bir de mod ve staff kardeşlerimiz de katılamıyor ya belki o da düzenlenebilir
-
@sir-umut-birdal uğraşmadan olmaz bu turnuva için bile baya ugrastik kardeşim ama degermi dersen değer kardeşim
Yeterki katılanlar keyif alsın
Biz oyuna gönül vermiş menajerler olarak o uğraşa katlaniriz -
@f-s-m-0-13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@sir-umut-birdal uğraşmadan olmaz bu turnuva için bile baya ugrastik kardeşim ama degermi dersen değer kardeşim
Yeterki katılanlar keyif alsın
Biz oyuna gönül vermiş menajerler olarak o uğraşa katlanirizBu konuda maddi manevi her türlü desteğe hazır olduğumu bilesin kardeşim, yeter ki bu güzel insanlarla saygı ve sevgi çerçevesinde hep beraber birarada ortak bir payda olan bu oyun sayesinde keyifli vakit geçirelim :slight_smile:
-
@f-s-m-0-13 bu turnuvaya katılabilmek için normalde hiç istemediğim halde istifa etmek zorunda kaldım başvuruların bitimine 1-2 gün kala. 68 sıraya yazdırmıştım galiba adımı Şu an iyi ki de istifa etmişim diyorum. Çok keyif aldım sayenizde.
-
@sistematikci eyvallah kardeşim bunu biliyorum senin gibi fedakarlık yapacak kişilerle bu işe girilir :clap_tone1:
-
@sir-umut-birdal emeğine sağlık kardeşim :clap_tone1:
-
@sir-umut-birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Beni de yazın gitsin be ya 1. kulüp sayfamdan istifa edicem. Değer bence bu turnuva için. Zaten ben hariç 2 aktif menajer var 1. kulüp sayfasındaki ligde. Bitmek üzere olan ligde 2000 puan birikmedi Turnuvanın başlamasını iple çekiyorum
68- Sir Umut Birdal
Doğru hatırlıyormuşum. 68. sıraymış
-
@sir-umut-birdal ama ana hesabı yinede kullanma
-
@f-s-m-0-13 diğer slotlardaki devam eden liglerde 5000+ üzeri puan vardı. Onlara kıyamadım