🚫 ⚽ Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną
-
Top 5 ostatniego etapu Tour de France
Zwycięzcą wyścigu został Chris Froome
http://www.przegladsportowy.pl/kolarstwo/kolarstwo-szosowe,tour-de-france-christopher-froome-wygral-po-raz-czwarty,artykul,801426,1,974.html -
Klasyfikacja medalowa The World Games 2017
https://theworldgames2017.com/wyniki/
-
-
-
-
-
-
34 :flag_pl: MARCZYŃSKI Tomasz + 00' 10''
53 :flag_pl:CIEŚLIK Paweł + 00' 10''
56 :flag_pl: GOŁAŚ Michał + 00' 10''
64 :flag_pl: GRADEK Kamil + 00' 10''
78 :flag_pl: STACHOWIAK Adam + 00' 10''
82 :flag_pl: NIEMIEC Przemysław + 00' 10''
85 :flag_pl: KUREK Adrian + 00' 10''
103 :flag_pl: MAJKA Rafał + 00' 10''
114 :flag_pl: PIASKOWY Emanuel + 00' 10''
133 :flag_pl: RUTKIEWICZ Marek + 00' 10''
136 :flag_pl: WISNIOWSKI Łukasz + 00' 10''
150 :flag_pl: PATERSKI Maciej + 05' 31''
152 :flag_pl: BERNAS Paweł + 05' 34'' -
@maloba said in Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną:
@damiś27 Kwiatkowski wygrywa wyscig w San Sebastian
Super finish i piękna wygrana. Tym razem to koledzy jemu pomagali Wiele ciekawsze do oglądania niż nasz rodzimy Tour de Pologne. Czy tylko ja mam wrażenie że nasz wyścig jest przedstawiany w mediach (głównie w TVP) strasznie pompatycznie? Komentatorzy gadają w trakcie transmisji takie bzdury, że głowa mała. Wszystko po to aby wzbudzić w niedzielnym kibicu kolarstwa poczucie, że wyścig dookoła Polski to najważniejszy wyścig świata... Szkoda że eurosport nie jest w stanie pokazywać wszystkiego na żywo... Tam mamy do czynienia z profesjonalnym podejściem do kolarstwa, nie to co gdzie indziej.
I jak zawsze balony wszędzie na trasie naszego pięknego wyścigu - Tour de Balon Żenada
-
@michal_acm Dlatego warto ogladac na eurosporcie tam komentatorzy robia genialna robote
-
@maloba Jaroński, Wyrzykowski, Probosz i Baranowski. Genialni komentatorzy. Słucha się z przyjemnością, nawet podczas pięciogodzinnej transmisji Szkoda że dzisiejszego etapu nie pokazywał eurosport. No ale w tym czasie było San Sebastian i właśnie to wybrałem