ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
Daha önceden stafflık yapan ama daha sonra oyunda yetkisi kalmayan eski staff arkadaş burada kabadayılık taslıyor istediği gibi tehdit ediyor inşallah şu arkadaşa da gereken ceza verilir
Diğer konuya gelecek olursak tabii ki Ferhat abimiz haklı Ferhat abiyi bizzat tanırım bu oyuna en çok emek veren menajerlerden biridir durduk yere kimseye ceza verilmesini doğru bulmuyorum
Haksızlık karşısında susan dil şeytandır
Öyle milleti tehdit eder gibi konuşamazsınız
-
@aymakmm Hata yaptığını düşündüğünüz herkesi uyarmanız gerekir, direk ban atmanız gerekmez.(Siz banladınız demiyorum.) Uyarının bile çeşitleri vardır. Tehdide yakın veya ricaya yakın bunlardan ikisidir. Gerçekten de hiç hoş değil. Ben hala hata yaptığınızı ve hala da hata yapmaya devam ettiğinizi düşünüyorum. Böyle bir hatayı yapan arkadaşınızı uyarmak yerine savunmanız sizi çok kötü gösteriyor. Neyse en azından birkaç moderatör gibi olayı sakinleştirmek yerine sadece susup bütün post'lara eksi atmadınız teşekkürler.
-
@sir-umut-birdal Bu tehdit eden arkadaş herhalde oyunda hala yetkili olduğunu zannediyor o yüzden böyle istediği gibi milleti tehdit edebiliyor ama kendisinin devri çoktan geçti malum şahıs daha önce bana defalarca haksız cezalar vermişti şimdi hala yetkisi olmamasına rağmen kabadayılık taslamaya devam ediyor ama bu meydan onun gibilerine kalmaz yok öyle ben abiyim ayağına gelip de milleti tehdit etmeler kimsenin hakkının yenmesine izin vermeyiz
-
Arkadaşlar sizleri anlıyoruz ama lütfen biraz daha sakin olun.
@Sultangazililer1 itiraz mail hakkı var bunu mutlaka kullanmıştır, o yüzden hakkını kendi savunsun. Bir nevi ona destek oldunuz ama belirli bir noktadan sonra diğer arkadaşlarımızda ban alabilir. Buna hiç gerek yok tabiki; bu sebeple lütfen sakin olalım.
Herkesin herşeyden memnun olmasını beklemek zaten mümkün değil, herhangi bir Staff/Mod veya CM hakkında bir görüşünüz fikrinizi iyi veya kötü bunu yetkili mercilere bildirin mutlaka. Attığınız her mail önemle dikkate alınacaktır merak etmeyiniz.
-
@rvp1228 ortada bi yanlış varsa bu yanlışa yanlışla gitmenin bi anlamı yok. Bahsetmiş olduğunuz kişi hala yetkili, ki yetkili olmasa bile o yada başka birisine bu şekilde uslubunuz hiç hoş değil açıkçası
-
@sistematikci Yusuf hocam günaydın nasılsın
-
@sistematikci ben de sahilde oturmuş güneşleniyorum keyifliyim
Aman neler olduğunu anlamaya çalışırken düşündüklerini yazmayasın toplum buna hazır olmayabilir -
Günaydin
-
@sULtAn-çER aaaa onun burayla alakası Yok hocam kimse bizi tehdit etmiş değil ki Hem haksızlık da yok yani altı üstü 4 arkadaş ban yedi hakkettiler (!) bize düşmez söz söylemek.