Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@przemek-kaszti
Brawo Przemek Udało Ci się wygrać wyjazd z rywalem, który wygrał moją grupę i nie wiem czy ktokolwiek przez całą pierwszą rundę zabrał mu punkty na jego boisku, także jeszcze większe gratulacje -
@byku-duma-warmii powaga! No to miło to wiedzieć, nie kojarzę kto jak w innyh grupach. Może po takim początku będzie moc
-
@przemek-kaszti dziś tylko remis na własnym stadionie choć była przewaga
-
@przemek-kaszti
Naprawdę, ciężko było go zatrzymać na jego podwórku, także jeszcze większe gratulacje i trzymam kciuki za Ciebie -
Wczoraj niestety porażka u siebie, mimo dobrych statystyk. Bilans na zero i zaczynamy od nowa!
-
@stb411 said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
RuiSilenoz słabiutki początek,ale tam walka jest! Najwazniejsze ze porażki nie ma Jasiu,jedziemy do przodu!!@Przemek-Kaszti odkujesz się,to dopiero początek.A awansowałeś z trzeciej pozycjj więc o czymś to świadczy,jedziesz brachu!!
-
-
@stb411 said in Mistrzostwa Świata OSM 2017:
Dobra, nie odzywam się.Podniesiesz sie Jasiu w nast. Kolejce u siebie
-
@sochaczew86 cięzko coś tutaj ustawić co wcześniej się grało jakby wszystko przestało działać ale walczymy do końca jeszcze sporo meczy
-
Tylko a może aż remis na wyjeździe z rywalem z mojej poprzedniej grupy ( 3 mecze 0 porażek, bilans 1-2-0) mam takie same odczucia co @stb411 dziwne te mecze i same statystyki. Potwierdza to następne zdjęcie
-
@przemek-kaszti Gospodarze mają ciężko...
-
No w końcu!! Po 4 godzinach opóźnienia znam wynik. :clown: pomysł żeby pół godziny przed symulacją oficjalnego Turnieju Osm robić przerwę techniczną...
Bramka dla rywala w 89 minucie
-
@przemek-kaszti wczorajszy mecz remisowy troche na własne życzenie ale cóz błedy sie zdarzają
-
@stb411 klasa, poprawić grę u siebie i można rozdawać karty
-
Czasami łatwiej wygrać na wyjeździe, stb dobra strategia wygrywać to co da się wygrać obojętnie gdzie mecz. Ile do finału przechodzi ?
-
@bounty-8358 pierwsza trójka tylko