Ligi w których gramy
-
@huzar-shakir
Mi się wydaję, że już osiągnięcie celu jest bardzo blisko. -
@Byku-Duma-Warmii dobra,tylko pytanie jedno.kto ma taki cel ??? .bardziej kolego Ty. Ja wychodzę z założenia, że grajek się sprzeda albo nie .Wolę wygrywać. Zwycięstwa najbardziej cieszą. Transfery,były,są i będą.
-
@huzar-shakir
Masz rację, ale jak się wykręca najlepszy progres w lidze to też jest to jakiś powód do dumy. -
@Byku-Duma-Warmii ciesze się tylko z miliarda i ...nowego lidera.od kilku minut
-
Chyba pierwszy raz miałem taką skuteczność
-
@krystian16061994 No powiem Ci że nieźle fartnąłeś Czerwo w 38 min. i od tego czasu nie strzeliłem gola :thinking: Ostatnio takie symulacje dosyć często się zdarzają
-
Od siebie dodam, że i ja nie jestem zadowolony z tego, co się ostatnio wyrabia w OSM. Statystyki i wyniki są coraz bardziej niezrozumiałe i pokręcone. Hah, 2 dni temu, to z szoku wyjść nie mogłem, jak w 1/2 pucharu dostałem 1-0 z ekipą, której grajki byli na poziomie ~90, a moi ~100, przy czym jeszcze wziąłem obóz., a rywal nie. Statystyki zdecydowanie na moją korzyść były. Ktoś rozumie coś z tego?
-
@Krokodyl-Amazoński widocznie rywal dysponował rewelacyjną taktyką. nie pierwszy nie ostatni jesteś
-
@Krokodyl-Amazoński
Co prawda to prawda, teraz może się tak zdarzać, że ktoś ma bardzo dobrą taktykę i wygrywa mając gorsze statystyki, dziś tak akurat mi się udało wygrać na wyjeździe w MPP, gdzie rywal miał lepsze statystyki. -
Bitwoliga grupowa PW. Kolejka 2:
-
@toomanyways
Bardzo ciekawy pomysł z tą bitwą grupową :fingers_crossed:. -
@byku-duma-warmii
Dzięki tej tabeli będę miał podgląd z kim gram w grupie -
@pimus1910
W pierwszej chwili myślałem, że grupę zmieniłeś -
@stefan-joptwojmać
Tylko gościnne występy;) nie planuje zmiany grupy -
-
@toomanyways widać która grupa rządzi w PW xD
-
@toomanyways czekam, czekam xd
-
@huzar-shakir dzięki dzięki miło słyszeć takie słowa. Chociaż jestem skromny i twierdzę inaczej xd