ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@F.S.M.0.13 Evet eski yerime döndüm site yatıştayız  @Sultangazililer1 bir düzen tutturamadım orda kaç gün  
- 
@Sultangazililer1 bir düzen tutturamadım orda kaç gün  @F.S.M.0.13 Bura eski yer işte abi aradılar sen baska yerde yapamayacan gel geri adam lazım bizede geldim işte 1 sene calısmıstım burda  
- 
@F.S.M.0.13 Bura eski yer işte abi aradılar sen baska yerde yapamayacan gel geri adam lazım bizede geldim işte 1 sene calısmıstım burda  @Sultangazililer1 şimdi kaç gün diyosun  
- 
@Sultangazililer1 şimdi kaç gün diyosun  @F.S.M.0.13 Devam usta devam  
- 
@F.S.M.0.13 Devam usta devam  @Sultangazililer1 eee bir zahmet devam et ya iyi yattın  
- 
@Sultangazililer1 eee bir zahmet devam et ya iyi yattın  @F.S.M.0.13 Biraz öyle oldu abi  
- 
@F.S.M.0.13 Biraz öyle oldu abi  @Sultangazililer1 bazen huzur paradan önde gelir unutma bunu 
- 
@Sultangazililer1 bazen huzur paradan önde gelir unutma bunu @F.S.M.0.13 Katılıyorum valla para nedir ki  
- 
@F.S.M.0.13 Katılıyorum valla para nedir ki  @Sultangazililer1 para çok şeydir ama herşey değildir unutma aslan 
- 
@Sultangazililer1 para çok şeydir ama herşey değildir unutma aslan @F.S.M.0.13 yatalım mı ? 

- 
@Sultangazililer1 para çok şeydir ama herşey değildir unutma aslan @F.S.M.0.13 Mevlam saglık versin abi 
- 
@F.S.M.0.13 yatalım mı ? 
  @F.S.M.0.13 Ben devriye felan atcam abi  
- 
@F.S.M.0.13 Ben devriye felan atcam abi  @Sultangazililer1 tamam kardeşim sonra görüşürüz kolay gelsin 
- 
@Sultangazililer1 tamam kardeşim sonra görüşürüz kolay gelsin @F.S.M.0.13 Sagol abi cansın hayırlı geceler  
- 
@F.S.M.0.13 Sagol abi cansın hayırlı geceler  @Sultangazililer1 eyvallah hayırlı geceler 
- 
Günaydın arkadaşlar 
- 
Selamun aleyküm iyi hafta sonları  
- 
Günaydın arkadaşlar @F.S.M.0.13 günaydin abim hayirli günlerin olsun 
- 
Herkese merhaba Bu hafta sonu alev alev  Fenerbahçe - Beşiktaş 
 Barcelona - Real Madrid
 Manchester City - Chelsea
 Lazio - Roma
-