ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
- 
@Sultangazililer1 bulamazsın oralarda bu yüzükten @F.S.M.0.13 Nerden buluruz abi 
- 
@F.S.M.0.13 Nerden buluruz abi @Sultangazililer1 kyumcu yada yüzük satan yerlerden gümüşçülerden 
- 
@Sultangazililer1 kyumcu yada yüzük satan yerlerden gümüşçülerden @F.S.M.0.13 Yüzük bahane be abi sen varol  
- 
@F.S.M.0.13 Yüzük bahane be abi sen varol  @Sultangazililer1 eyvallah kardesım yok mesele gs açıldı buralara geldi de  
- 
@Sultangazililer1 eyvallah kardesım yok mesele gs açıldı buralara geldi de  @F.S.M.0.13 Hangi konuda abi biz hep burdaydık ama  
- 
@F.S.M.0.13 Hangi konuda abi biz hep burdaydık ama  @Sultangazililer1 eee sonra 
- 
@Sultangazililer1 eee sonra @F.S.M.0.13 Sonra biri geldi herşeyi bozdu işte abi 
- 
@F.S.M.0.13 Sonra biri geldi herşeyi bozdu işte abi @Sultangazililer1 olur öyle şeyler sen çalışıyormusun ? 
- 
@Sultangazililer1 olur öyle şeyler sen çalışıyormusun ? @F.S.M.0.13 Evet eski yerime döndüm site yatıştayız  
- 
@F.S.M.0.13 Evet eski yerime döndüm site yatıştayız  @Sultangazililer1 bir düzen tutturamadım orda kaç gün  
- 
@Sultangazililer1 bir düzen tutturamadım orda kaç gün  @F.S.M.0.13 Bura eski yer işte abi aradılar sen baska yerde yapamayacan gel geri adam lazım bizede geldim işte 1 sene calısmıstım burda  
- 
@F.S.M.0.13 Bura eski yer işte abi aradılar sen baska yerde yapamayacan gel geri adam lazım bizede geldim işte 1 sene calısmıstım burda  @Sultangazililer1 şimdi kaç gün diyosun  
- 
@Sultangazililer1 şimdi kaç gün diyosun  @F.S.M.0.13 Devam usta devam  
- 
@F.S.M.0.13 Devam usta devam  @Sultangazililer1 eee bir zahmet devam et ya iyi yattın  
- 
@Sultangazililer1 eee bir zahmet devam et ya iyi yattın  @F.S.M.0.13 Biraz öyle oldu abi  
- 
@F.S.M.0.13 Biraz öyle oldu abi  @Sultangazililer1 bazen huzur paradan önde gelir unutma bunu 
- 
@Sultangazililer1 bazen huzur paradan önde gelir unutma bunu @F.S.M.0.13 Katılıyorum valla para nedir ki  
- 
@F.S.M.0.13 Katılıyorum valla para nedir ki  @Sultangazililer1 para çok şeydir ama herşey değildir unutma aslan 
- 
@Sultangazililer1 para çok şeydir ama herşey değildir unutma aslan @F.S.M.0.13 yatalım mı ? 

- 
@Sultangazililer1 para çok şeydir ama herşey değildir unutma aslan @F.S.M.0.13 Mevlam saglık versin abi