Ligi w których gramy
-
@huzar-shakir dziś u ciebie w lidze remis z botem... To już po podium znowu końcówka sezonu do :clown: ehh..
-
@daroo933 ja i @Dovco_HandF już na podium.nie wiadomo tylko kto 1 a kto 2.grunt,że cel w tak silnej lidze osiągnięty
-
@huzar-shakir cel tez osiagne ale musze popracowac nad koncowkami sezonu
-
ZEA-Puchar dla tatusia
-
ZEA przeszła do lamusa,dzięki wszystkim tym,którzy postanowili nieco utrudnić mi marsz po tytuł,ale to dobrze,było ciekawie do końca.
-
@huzar-shakir Gratki potrójnej korony :clap_tone2:.
-
@dovco_handf ciężko było i nawet nie wiem czy zasłużenie wygrałem ligę,ale jak to się mówi-zwycięzców się nie sądzi :).
-
@huzar-shakir fajnie było ale się skończyło. Zagram chyba w twojej kolejnej ligi bo nie mogę przeżyć tych ostatnich 5 meczy gdzie zaprzepascilem top3
-
@huzar-shakir postaram się skopac ci :clown: xd
-
Gratulacje Przemek wygranej ligi. Ja ostatnia kolejka wskoczyl na podium. Z czego się cieszę.
-
@daroo933 pewnie,zawsze możesz spróbować,jakby nie było przegrałem 5 spotkań,bardziej na tytuł zasłużył @Dovco_HandF ,jednak on wział przykład z @radek12_19 i polubił remisy
@FORMOZA good job.
-
@huzar-shakir no mi coś nie pyklo w ostatnich kolejkach, zmęczenie materiału może sam nie wiem...
-
@huzar-shakir no gram Sudan u @havsky póki co 2 msc borynos 1 z przewagą 1 pkt i dziś gramy mecz Ale z checia zagram raz jeszcze w takim towarzystwie
-
@huzar-shakir chyba,że zagram zamiast Sudanu, Szkocję z Tobą ale nie wiadomo czy bedzie miejsce