🏴 [Futbol] Premier League, angielska piłka, piłkarze...
-
@Marcin657827 Myślę, że będzie super widowisko zakończone remisem.
-
@Dovco_HandF a ja liczę,że Sergio coś tam ustrzeli.I The Blue zostaną odstrzeleni:D
-
@huzar-shakir Jak grają Niebiescy z Obywatelami to każdy wynik jest wielce prawdopodobny. Będzie decydować forma dnia
-
A ja trzymam kciuki za Liverpool i pierwszy tytul od 1990 roku tak wiec w wyzej wymienionym meczu remis bylby najlepszym rozstrzygnieciem
-
@Michal_ACM Liverpool szaleje, to fakt. Oni już w tamtym sezonie grali w porywach genialnie, ale w tym sezonie idą jak burza
-
@Michal_ACM
No to co on zrobił to powinna być przynajmniej żółta kartka, a nie tłumaczenie komentatorów, że było to normalnie wyjście bramkarza. Sędziowie ostatnio bieda kompletna -
@Dovco_HandF said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
@huzar-shakir Jak grają Niebiescy z Obywatelami to każdy wynik jest wielce prawdopodobny. Będzie decydować forma dnia
Też tak sądzę że wynik może pójść w jedną bądź drugą stronę. Szkoda że ten sezon bez udziału w LM
-
@mihau1878 Tu każdy mecz jest zacięty i ważny. W Anglii futbol to religia
-
@Marcin657827 said in [Futbol]Premier League, angielska piłka, piłkarze...:
Chelsea liderem oby tak do końca ale w sobotę ciężki mecz z Man City
No i Chelsea wygrało dzięki zabójczym kontrom 3:1 na trudnym terenie Manchesteru City. A bramki strzelali tylko Niebiescy:
45' (samobój) Cahill
49' Kante
60' Diego Costa
70' Willian
90' Hazard
:goal: -
@Dovco_HandF Świetny wynik tym bardziej na wyjeździe to będzie rok Chelsea
-
@Marcin657827 Chelsea zagrała świetnie kontrą w tym meczu wg mnie.:thinking:
-
@Dovco_HandF Ja nie miałem czasu obejrzeć meczu ale oglądałem skrót. Zgadzam się z Tobą kontry weszły perfekcyjnie
-
@Dovco_HandF
Dobrze, że przegrali jak już MU, nie będzie miało szans na wygranie Premier League to niech lepiej wygra je Chelsea niż Man. City
Ale już dziś ciężki mecz United z Evertonem, mam nadzieję, że uda się podtrzymać dobrą formę z ostatnich meczy -
@Byku-Duma-Warmii 3mamy kciuki za Czerwone Diabły z Manchesteru :fingers_crossed_tone2:.
-
No i remis 1-1 pomimo kontrolowania przebiegu meczu. Fella out
-
@ToomAnyWays
Nie wiem czy zagramy kiedyś mecz, ww którym nie stracimy głupiej bramki, bo to jak ostatnio tracimy bramki to już naprawdę biję o pomstę do nieba. No tak w obronie to my nie możemy grać, bo za daleko to nie zajedziemy -
@Byku-Duma-Warmii A co mają powiedzieć dziś fani Liverpoolu, którzy przegrali wygrany mecz 4:3 z AFC Bournemouth, prowadząc na wyjeździe3:1?
-
@Dovco_HandF
Właśnie nie wiem jak oni to zrobili, ale jak mi kiedyś mój trener powiedział, że Liverpool zostanie mistrzem jak będzie wygrywał spotkanie ze słabszymi rywalami i może coś w tym było przepowiadającego przyszłość -
@Byku-Duma-Warmii Ci to dopiero mieli problemy w obronie w końcówce meczu!