LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
-
@pimus1910 Każdy ma prawo wpisywać na forum co chcę. Jak kogoś nie interesuję jakiś temat czy inne wyniki nie musi patrzeć
-
Manchester powraca w dobrym stylu
-
@toomanyways I oby tak grali do samego finału LM :thumbsup_tone1:.
-
@dovco_handf Dla Utd miejsca w finale nie ma
-
Wiem ze to nieRealne ale chetnie zobaczylbym taki wynik wieczorem ..
-
@maloba said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
@dovco_handf Dla Utd miejsca w finale nie ma
Dlaczego?
-
@dovco_handf nie no o finał będzie ciężko nie ma co się łudzić, ja liczę na minimum ćwierćfinał lub półfinał i będę zadowolony. Jeszcze potrzeba kilku transferów aby myśleć o wygraniu LM.
-
@daroo933 said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
@dovco_handf ja liczę na minimum ćwierćfinał lub półfinał i będę zadowolony.
Ja również. To byłby bardzo dobry wynik po sezonach van Gaala i Moyesa
-
-
Totki z Borussią chyba najciekawszy meczyk dzisiaj. Sporo się działo. Ładne gole, akcja szła za akcją, czerwo na koniec dla Vertonghena. Nie było na co narzekać. Szkoda jednak że to Totki wygrały ten mecz
-
@toomanyways stawialem na remis wiadome podzial pkt dobra opcja dla Realu , teraz Bvb u siebie zagra z Realem i jasna sprawa ze ten mecz musza wygrac bo Tottenham z Cypryjczykami napewno nie straci punktow .
-
UEFA ogłosiła dokładne terminy meczów I rundy Ligi Młodzieżowej, w których Legia Warszawa :flag_pl: zmierzy się z islandzkim Breiðablikiem :flag_is:. Pierwsze spotkanie zostanie rozegrane 27 września o godz. 18:00 w Kópavogur, a rewanż zaplanowano na 18 października na godz. 18:00 na Stadionie Wojska Polskiego w Warszawie.