Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać To nie będzie, świat się nie zawali.
Jestem tego samego zdania , nie będzie to nie będzie . Zapewne kilka osób będzie płakać w poduszkę z tego powodu , ale chyba większość ma to w nosie.
-
O w mordę dobrze, że Łukasz jest czujny zrobiłem strasznego babola! Mamy tylu moderatorów ilu trzeba! Przepraszam wszystkich, ja głupi zamiast zrobić tabelkę na 9 moderatorów to coś mi się w głowie przestawiło i zrobiłem na 12 moderatorów, a to w lidze której gramy jest 12 uczestników hahahaha
Teraz możecie nade mną się pastwić;)
-
@stefan-joptwojmać No i super
-
-
@stefan-joptwojmać hahaha To zaczynamy pastwienie Mogę pierwszy? Oczywiście z przymrużeniem oka
-
@stefan-joptwojmać Błędów nie robi ten, kto nic nie robi, było małe zamieszanie, ale gramy
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Błędów nie robi ten, kto nic nie robi, było małe zamieszanie, ale gramy
To też nie jest usprawiedliwienie, ale z drugiej strony przez tyle czasu nikt nie zauważył hehe
-
@stefan-joptwojmać Grunt, że zostało to zauważone.
-
@stefan-joptwojmać No ja dopiero zacząłem się zastanawiać jak powycinałeś te numerki 7,8,9 wśród modków, dopiero potem tu zajrzałem i wszystko jasne. Tępa jest cała społeczność osm jak widać. To będą mistrzostwa tępaków
-
Nie jest tak źle. Jak dla mnie wygląda to tak :
-
@michal_acm Koniecznie musisz wziac udzial
-
Dobra.Przenosimy się tu z losowaniem.nadal nic.Jak burdel był takowy jest nadal .
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Dobra.Przenosimy się tu z losowaniem,a tu nic.Jak butdel był takowy jest nadal
Widać tak lubicie najbardziej ;D
-
@stefan-joptwojmać Dawać to losowanie muszę przygotować się na lanie dupska xD
-
@stefan-joptwojmać godzina 20:00 losowanie na żywo.być może @ToomAnyWays odłączyli neta...
-
@huzar-shakir haha, tato nie strasz bo się Ciebie boję xD
-
Macie obejrzyjcie sobie w międzyczasie moje 1v1 w innej gierce ;d
-
do końca WWE Raw dąrze obejrzeć i to losowanie ?