Ligi w których gramy
-
Okej to gramy w Azerbejdżanie. Jest w nim tylko 8 klubów, więc dostępnych będzie tylko 7, zapowiada się ciekawa liga
-
@didierluk może po prostu zapytajcie się goscia czy już grał wcześniej
-
@huzar-shakir Myslisz ze prawde napisze ?
-
@didierluk Z tego co widzę na ten moment to gra swoim 1 subkontem i rozegrał w lidze: 11 meczów, a nie 18. Wskoczył na kogoś miejsce po prostu i dobrze sobie radzi. Ale jak najbardziej jest do ogrania.
-
@dovco_handf Kazdy jest do ogrania
-
@toomanyways Szczeze ? aktualnie widze ze trzeba wiecej farta niz rozumu zeby wygrywac
-
@dovco_handf said in Ligi w których gramy:
@didierluk Z tego co widzę na ten moment to gra swoim 1 subkontem i rozegrał w lidze: 11 meczów, a nie 18. Wskoczył na kogoś miejsce po prostu i dobrze sobie radzi. Ale jak najbardziej jest do ogrania.
Właśnie go ograłem na wyjeździe i przejmuje Twoją lige mam nadzieje ze utrzymam 1-sze miejsce do końca
-
@didierluk Brawo mistrzu! :clap_tone3:
-
Zacna liga, poziom wysoki oraz niezniszczalny borynos - gratuluję wygrania po raz kolejny
Zapraszam do Azerbejdżanu! Tylko 7 miejsce:)
-
Zobaczcie jak dużo menadżerów ma ponad 4 tysiące punktów:)
-
@stefan-joptwojmać pograloby się w Azerbejdżanie tylko jak ??? Dawno temu stwierdziłem że powinno być po 6 slotów przeznaczonych na grę. A tak dupa.Może za kilka miesięcy się zagra w luźnej lidze ...
-
@stefan-joptwojmać said in Ligi w których gramy:
Zacna liga, poziom wysoki oraz niezniszczalny borynos - gratuluję wygrania po raz kolejny
Poziom wysoki gdyż mieliśmy w tej lidze kilku byłych i obecnych Reprezentantów Polski OSM. Do tego kilku gości zagranicznych , jednak nie wszyscy z nich zaprezentowali odpowiedni poziom.
-
(
zapraszam do norwegi zajęte tylko 2 drużyny
-
FAK FAKTYCZNIE przepraszam wszystkich