Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@stefan-joptwojmać Jakie będą zasady rozgrywania IMP ??? Gramy sparingi czy też oszczędzamy na monetach,ponadto okres przygotowawczy będzie czy też nie i lecimy od strzała ???
-
@huzar-shakir widac sa grupy mocne i mocniejsze zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie
-
@pimus1910 nie masz co się dziwić Adaś.3 menago dostało bana. Z tej też przyczyny pozmienialy się nieco numerki startowe
-
@huzar-shakir
Fakt po prostu zamiast przesunąć całą listę to chłopaki wrzucili 3 losowych menago w miejsca zwolnione -
@pimus1910 Sugerowałem się tabelką, którą zrobił Stefan i wg. kolejności zapisanych osób z tamtej tabelki zrobiłem numerację.
-
@huzar-shakir znaczenie jest , jakby nie bylo to bysmy nie losowali grup
-
@toomanyways
Tak wiem,to pytanie było bardziej do Stefana ale podkreślam-to żaden problem i żadne czepianie się -
Hmm... Grupa C. Strasznie dużo nieznanych mi menadżerów. Nie wiem czy to dobrze czy źle.
-
@michal_acm
A czy to ważne ważne,żeby grać swoje i odpaść -
@pimus1910 hahaha XD Może zagram nie swoje i nie odpadne?
-
@michal_acm
Oby Ja planuje odpaść Przecież boskiemu Romanowi nie dam rady -
@pimus1910 W ogóle to na papierze masz sto razy mocniejszą grupę od mojej
-
@michal_acm
No więc sam widzisz,że nie mam szans zadowolę się przedostatnim miejscem i będę walczył jak lew!! -
@pimus1910 Awansujesz na pewno, wierzę w Ciebie
-
ja mam pytanie jak to będzie wyglądać w sensie z drużynami? np liga angielska i wybór drużyn na zasadzie kto pierwszy ten lepszy czy jak?