Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@pawelzylicz jasne że jest jak mówisz.zakładają nowi konta,o myślą, że to gra dla nich a tu ch... od czasu do czasu trafi się ogórek który coś zacznie grać i to na poziomie.przykład @havsky (o ile to prawda,że
wcześniej nie grał ).Założył chlopaczyna niedawno konto i leje większość jak leci,większość.
Ale to dobrze,zawsze to ktoś nowy ,ktoś kto może coś tu osiągnąć. -
@robert-lewusv10 Kolega dopiero co na forum zajrzał a już szuka zaczepki? Po co te utarczki?
-
@michal_acm Chociaż w sumie zapomniałem że nie jestem już modem, więc w sumie co mi tam, róbcie co chcecie XD
-
@michal_acm said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@michal_acm Chociaż w sumie zapomniałem że nie jestem już modem, więc w sumie co mi tam, róbcie co chcecie XD ... wolna chata Michu
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir @cezarro ostatnio spokojny Meliske co wieczor pije
Meliskę to niekoniecznie , wolę raczej Finlandię
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir @cezarro ostatnio spokojny Meliske co wieczor pije
Meliskę to niekoniecznie , wolę raczej Finlandię
Z czy bez śledzika ???
-
@huzar-shakir finlandia może być bez śledzika
-
@stb411 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir finlandia może być bez śledzika
Może być, pijemy co zechcesz prócz wina i dykty ;).
-
@michal_acm przynajmniej nie gadam sam do siebie
-
@huzar-shakir Winkiem gardzisz ? nie wiesz co tracisz
@Cezarro Finka ale tylko zimna (bez skojarzen )
-
@huzar-shakir Winkiem gardzisz ? nie wiesz co tracisz
@Cezarro Finka ale tylko zimna (bez skojarzen )
Finka też może być
Win nie pijam,szkodzi na zdrowiu -
@robert-lewusv10 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@michal_acm przynajmniej nie gadam sam do siebie
Szkoda, nie wiesz ile tracisz.
-
izi dobra...chciałem sie podroczyc ewentualnie byc kontrowersyjny ale cos słabo sie wczuliscie
-
@robert-lewusv10 To ty słabo wchodzisz w to forum
-
@michal_acm ehhh...gadałem tak dla siebie a poza tym po co mam sie starac jakos pokazac w InTerNecie
-
kiedy zaczną sie?
-
-
@stefan-joptwojmać Czy to ostateczna decyzja z tymi sparingami? bo widze ze sporo ze temat sie rozwinal a do rozpoczecia nie zostalo za duzo czasu
-
@astra1994 wszystko zostało podane, żadnych zmian nie będzie, to są tylko luźne dyskusje;)
-
Druga sprawa, że teksty typu niesprawiedliwy/niesprawiedliwe nie mają tutaj zastosowania, bo każdy start będzie miał równy, a czy wypracuje sobie przewagę treningami i sparingami to jego indywidualna sprawa, każdy ma taką możliwość liczy się też zaangażowanie i nie podnoście już argumentów, że nie każdy ma monety, bo od wejścia nowej wersji, każdy musi je mieć by cokolwiek znaczyć w tej grze. Teraz dosłownie za wszystko płacimy monetami, nawet kupując z listy transferowej płacisz 1 monetę od głowy. Podkreślę raz jeszcze - my nic z tym nie zrobimy, Wy też nie bo nie mamy takiej możliwości. Wiem, że nie każdemu to pasuje, mi też to nie odpowiada. Są jednak osoby co myślą inaczej, ale się nie przyznają by zaraz nie być obrzuconym błotem.