Menajer Puanı
-
Öncelikle merhaba
oyunda yeni bir sezon bitirdim ve 4540 puan aldım bu puan hesabıma eklendi yani şampiyonluğum karşılında kazandığım puan hepsi eklendi ödül olarak coinlerimide aldım ama problem bu değil problem sıralamamın değişmemiş olması yani toplam menajer puanına eklenmemiş olması normalde 5000 puanım vardı üstüne 4540 eklenmedi lig biteli 2-3 gün oldu çoktan kayboldu yerim boş ama hala total 5000 neden? -
@tolgasrt 4540 puan toplam menajer puanına eklenmiş ve 10 bin küsür puanın olmuş..Her hesabın sıralaması ayrı ayrı hesaplanır ve sıralamayı toplam puanınız değiştirmez.Her hesabınızın puanına göre o hesaptaki sıralamanız değişir..
-
@gs_metecan teşekkür ederim ama o zaman neden hala böyle gözüküyor sen nasıl 10000 küsür olduğunu görebiliyosun
![alt text](image url)
yani başka menejerle karşılaştırdığım zaman hala 5000 küsür görünüyor -
@gs_metecan iyide zaten bir hesap kullanmıyo muyuz sadece menajer sayfası 3te oynadım mesala orda aldım 4540 puanı şimdi sadece o sayfadan başka vi takım aldığımda o ligden başka bi menajerle karşılaştığımda mı eklenmiş görüncek
-
Her hesabın menajer puanı ayrı olarak hesaplanır . Lig sonlarında MP puanınız hemen eklenmez ligin simule edilmesini beklemelisiniz
-
@gs_metecan said in Menajer Puanı:
@tolgasrt hangi hesapta kimle karsilastirirsan karşılaştır ana hesabindaki mp ile karsilastiracaktir sistem
Bilgiler için teşekkürler