Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Polskie piekiełko ahmm.. może ktoś ogarnia robienie sond i ma na to chęć? Ciekawie mnie jak rozłożą się głosy.
Ustawienia przy zakładaniu ligi podam w niedzielę wieczorem. Zaczynamy w poniedziałek! Czy wszyscy moderatorzy zakładali już ligę i wiedzą jak to zrobić?
-
@stefan-joptwojmać Jak zawsze po 20 zaproszenia ?
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Jak zawsze po 20 zaproszenia ?
Tak standardowo myślę między 19:30-20:30
-
@stefan-joptwojmać start 23 nie miał być ??? Celowo wbilem się do lig gdzie nic nie osiągnę a tu trzeba jeszcze czekać...2 wolne sloty od jutra
-
@huzar-shakir 25 miał byc start
-
@huzar-shakir Ja mam to samo znalzalem lige zeby jak najmniej siedziec na bezrobociu
-
@huzar-shakir zapraszam do Norwegi jak chcesz
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać start 23 nie miał być ??? Celowo wbilem się do lig gdzie nic nie osiągnę a tu trzeba jeszcze czekać...2 wolne sloty od jutra
Start 25 września w poniedziałek.
Jak się nudzisz to przypomnij sobie pewną piosenkę, która nawiązuję do tej napinki:D
-
@huzar-shakir ja gram tylko na jednym slocie i nie płacze
-
@stefan-joptwojmać ostatnio oglądałem "Pinezke" na żywo.Piękna sprawa
-
@huzar-shakir nie to nie bym miał z kim pogonic sie o potrojono koronę
-
@huzar-shakir Oj chciałeś mnie upokorzyć? Dobrze wiesz dlaczego zrezygnowałem z twojej ligi pisałem ci na priv i nie udawaj głupka
-
@huzar-shakir Teraz mam 3 wolne sloty po rezygnacji. Potrzebne na turnieje. Ale oczywiście nie rozumiesz i robisz problem A co do celu to spokojnie bym osiągnął bo miałem 13 więc z palcem w dupie
-
@huzar-shakir Dobra skończyłem z Tobą dyskusję to nie temat od tego Masz jakieś ale zapraszam na pw elo