Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Zgłosiłem się do udziału w MP i jest to pierwszy raz i dlatego chciałbym zapytać jak to będzie wyglądać, czy dostane zaproszenie do jakiejś ligi czy też nie?
-
@Lipines Jesteś w grupie :regional_indicator_c:, ligę w tej grupie będzie zakładał @Mati-Colchoner. Dlatego możesz oczekiwać od tego gracza zaproszenia do ligi.
Start pierwszej rundy 25 września w poniedziałek zazwyczaj w godzinach 19.00 do 21.00. -
1 etat - 9 lig po 12 menadżerów (Nostalgia Liga A)
https://pl.onlinesoccermanager.com/LeagueTypes/League/42Ligi prywatne - zamknięte (https://prnt.sc/gp3pi5), startujemy jutro, w poniedziałek, 25 września br. między 19.30 - 20:30.
Zaawansowane narzędzia: wszystko na NIE.
Przy wyborze zespołów decyduje zasada: "kto pierwszy - ten lepszy".
Powodzenia!
-
S O N D A pt. Kto wg ciebie wygra IMP?
Menadżerowie zostali uporządkowani w porządku alfabetycznym. Autorem sondy jest @Mayykelus, dziękujemy .
-
@michal_acm said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Jako, że mistrzostwa jeszcze się nie rozpoczęły to jeszcze przed ich startem chciałbym zgłosić, że rezygnuje z udziału w MP. Ogólnie kończę z OSM. Nie wiem czy na zawsze, ale na pewno na dłuższy czas.
Probowałem wcześniej skontaktować się organizatorami, żeby jakoś się dogadać, ale skoro nikt nie raczył odpowiedzieć, to piszę tutaj. Myślę, że lepiej wycofać się przed rozgrywkami, dzięki czemu każdy będzie rywalizował z botem i będzie to bardziej sprawiedliwe niż jakbym miał opuścić ligę w trakcie lub grać na pół gwizdka tak jak to robię już od paru tygodni.
Powodzenia dla wszystkich i niech wygra najlepszy
Dzięki Michał za wszystko i nie ma problemu. Dopiero z wioski wróciłem i nie mogłem wcześniej odpowiedzieć. Trzymaj się i powodzenia. Z OSM jest jak z nałogiem, prędzej czy później do tego się wróci. Trzymaj się chłopie!
Twoje miejsce zajmie pabloo998 ---> http://pl.onlinesoccermanager.com/Users/645287025/Profile
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@michal_acm z organizatorami ciężko się dogadać.może napisz na francuskim forum,może Cię zrozumieją
Staram się zawsze odpowiadać najszybciej jak to możliwe, pogadać na pw czy to na forum czy w grze. Zarówno jeśli chodzi o ten turniej jak i turniej organizowany przez Spartacus. Trochę niesprawiedliwa ocena
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@michal_acm z organizatorami ciężko się dogadać.może napisz na francuskim forum,może Cię zrozumieją
Staram się zawsze odpowiadać najszybciej jak to możliwe, pogadać na pw czy to na forum czy w grze. Zarówno jeśli chodzi o ten turniej jak i turniej organizowany przez Spartacus. Trochę niesprawiedliwa ocena
Przecież nie pojechałem z grubej rury
Jedna sprawa o której chyba nikt nie pomyślał - Zapewne są wśród uczestników mistrzostw menago którzy w dniu otwarcia lig czyli jutro wieczór wybierają się do pracy na nockę bądź też pracują na 2 zmianę.
W niedzielny wieczór można było na spokojnie odpalić ligę tak aby każdy z uczestników na spokojnie mógł sobie wybrać ekipę (na zasadzie kto pierwszy ten lepszy,o czym pisal Jerzy).Można było ?można,a tak niektórzy będą w plecy choćby z treningami czy też rozbudową stadionu. -
@huzar-shakir
Dobre spostrzeżenie, Przemo. Niestety ciężko byłoby tak zrobić, aby każdą rundę zaczynać w niedzielę. Poza tym są tacy, co w niedzielę też idą na drugą zmianę. Itd, i tak w kółko, w końcu nie znaleźlibyśmy ani jednego w pełni satysfakcjonującego terminu dla wszystkich. Poza tym wg mnie, kilka godzin opóźnienia w takiej lidze jak Nostalgia czy Pokemony - nie robi różnicy. Ja od środy do niedzieli w przyszłym tygodniu będę pracował po 12 h, z dojazdem i wszystkimi ceregielami przed i po to będzie 14 h dziennie w plecy. W tym czasie ani na sekundę nie zaloguję się do OSM, aby ustawić budowę stadionu czy wstawić zawodników na trening. Zawodników na wieczorny mecz będę ustawiał o piątej rano Więc naprawdę, nie róbmy z tego dramatu. Ci co mogą i chcą, będą co 8 h się logować i sobie trening ustawiać. Inni jak ja, będą mogli KiedyBędzieMożliwość, raz, dwa razy dziennie. Optymalna godzina dla większości to jest 19:30-20:30. Ale i tak na pewno nie dla wszystkich. Nie chcę, żebyś mnie źle zrozumiał. Ale tu nie ma transferów, skautów, a trening posuwa się szalenie wolno do przodu. I najważniejsza jest w Nostalgii taktyka, ustawienie i szczęście, a nie to, że tracisz kilka godzin treningu dziennie :ok_hand_tone2:. -
@dovco_handf o siebie się nie martwię Jerzy ;).Ja pracuję od 7 do 15 więc mam czas na każdy trening a za niedługo na urlop idę.Bardzie j chodziło mi o całe społeczeństwo osm
-
nie mozna tu okazywac skruchy...tak samo jak uefa postapila z bvb i monaco...trudno sie mowi jak ktos bedzie mial ograniczony czas na wchodzenie
-
grupa D liga jutro jak się uda to otworzę koło 7-8 a jak nie to koło 14-17
-
@dovco_handf
dałem sobie glosa xd choćby jeden będę miał -
@suchy998 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Liga musi być utworzona wieczorem, po symulacjach albo w ich trakcie żebyśmy wszyscy wystartowali równo i równo skończyli, dlatego nie możesz jesu zrobić rano, albo popołudniu :ok_hand_tone1:
-
@dovco_handf
czyli koło 20 tak ? -
@dovco_handf said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Liga musi być utworzona wieczorem, po symulacjach albo w ich trakcie żebyśmy wszyscy wystartowali równo i równo skończyli, dlatego nie możesz jesu zrobić rano, albo popołudniu :ok_hand_tone1:
Dobrze że wytłumaczone zostało koledze,inaczej w 1 kolejce zagralby tylko @suchy998
-
@huzar-shakir
mi to by pasowało hehe xD -
@huzar-shakir
mi to by pasowało hehe xDFajną grupę masz,większość to starzy wyjadacze ;).Lepiej dostać lanie od nich jak od bota
-
@huzar-shakir
widzę jak tak patrze czy choćby z 1pkt zdobędę -
@stb411 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@suchy998 na luzaku kolego gramy bez stresu
Ty zapewne Jasio ;).Bo jak tu inaczej podchodzić do tej gry ???