Bakım sonrası buglar! Maçlar sayaçta 3 saat varken oynandı!
-
Dünkü bakım sonrası her akşam saat 19:00'da oynanan 4 adet ligim saat 22:00 civarında oynandı. Sonrasında sayaçlarımız tüm ligler için 22:00'da bir sonraki maçların oynanacağını gösterir şekilde sıfırlandı.
Bu akşama geldiğimizde sayaçta maçlara 3 saat kaldığını gösterirken birden maç oynandı ekranı önümüze geldi. ! Liglerimiz arkadaşlarımızla ortak lig olduğundan ve "gizli antrenman" yasaklı olduğundan ajan gönderilmesini engellemek adına sonra ana kadar takım kurmuyorduk. Dolayısıyla biz sayaca güvenip maç saatini beklerken bilinmeyen bir bug nedeniyle maçlar oynandı ve puan kaybettik.
4 adet ligimin 4 tanesinde de bu şekilde bug oluştu. Diğer liglerimde maç saatleri 22:00 olarak görünüyor hala ! ama buna rağmen maçlar oynandı bildirimleri alıyorum şu an itibariyle !
Başka bir konu başlığında admin bu hata için sayaçları kontrol etmeniz gerekirdi demiş ama zaten sayaçları takip ettiğimiz için yanıldık! Sayaçlar hatalıydı.
Eğer emek verdiğimiz bir oyunda moderatörlerin bize vereceği destek bu olacaksa biz de oyunu bırakırız !
-
Aşağıdaki görsel ile yukarıda paylaştığım görseli kıyaslayınız lütfen. Saat 19:57'de sayaç 2 saatten fazla sayarken saat 19:59'da maç oynandı bildirimini aldım !
Yardımınızı bekliyorum.
-
@Hestera buraya da bakar mısınız önceki konuya cevap vermişsiniz sayaçları takip etseydiniz diye fakat @Cem-Kalmaz ın dediği gibi hatalı sayaçlar yüzünden sıkıntı yaşıyoruz
-
@cem-kalmaz Merhaba
Bugünkü maçlarınız 'normal' zamanında oynandı. Dünkü server hatasından dolayı 3 saat civarı bir gecikme yaşanmıştı ama bu hatanın sayaç üzerinde bir etkisi olduğu oyun yapımcıları tarafından gün içinde fark edilmemiş. Üzgünüz ama bu hata için yapabileceğimiz herhangi bir şey yok