Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Spokojnie to są dopiero przedbiegi, sytuacja może obrócić się o 180 stopni pod koniec ligi, prawdziwa walka na noże zacznie się od 2 rundy. U nas w grupie Mistrz Polski zaliczył 2 pechowe porażki po czerwonych kartkach, ale to dopiero początek:)
-
@stefan-joptwojmać Tak, ale teraz absencja tych zawodników, kolejne mecze też może mieć ciężkie No wiadomo, ja na razie przypadkowo u siebie prowadzę, wczoraj bardziej przypadkowo wygrałem 2-0, taktyką zupełnie defensywną Liczyłem maksymalnie na remis, a wyszło pięknie Więc będzie u mnie też ciekawie
-
@stefan-joptwojmać said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Czyli tak dla jasności żeby już zamknąć ten temat - Grupy: B, C, E, I utrzymujemy wyniki z pierwszej kolejki, skoro do tej pory zainteresowani spóźnialscy nie raczyli nawet na prv odpisać. Grupą F zajmie się @Dovco_HandF i jak rozumiem tam anulowana będzie 1 i 12 kolejka?
Nie wiem co na to pozostali koledzy z grupy "I" ,ale ja jestem za utrzymaniem wyników bez zmian .
-
Gr. G
-
grupa D
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Czyli tak dla jasności żeby już zamknąć ten temat - Grupy: B, C, E, I utrzymujemy wyniki z pierwszej kolejki, skoro do tej pory zainteresowani spóźnialscy nie raczyli nawet na prv odpisać. Grupą F zajmie się @Dovco_HandF i jak rozumiem tam anulowana będzie 1 i 12 kolejka?
Nie wiem co na to pozostali koledzy z grupy "I" ,ale ja jestem za utrzymaniem wyników bez zmian .
Też jestem za utrzymaniem wyników z 1 kolejki. Ogromną stratą byłoby stracić 5-cio bramkową zaliczkę, która w ostatecznym rozrachunku, może okazać się decydująca.
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
ciekawe jak tu się ustawić, gdy gra nie działa
A no nie można .Ciekawe cy będzie jakaś rekompensata za to ???
Z tego co napisał Administrator wynika że żadnych rekompensat nie będzie
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/20891/server-maintenance/42 -
@cezarro szkoda,człowiek żyły wyprowa dla tej gry a tu ch... oby na ten czas zakończyli "naprawy"
Jako rekompensatę możesz dostać +10% więcej monet za tańszy pakiet, lub +15% więcej gdy kupisz droższy pakiet
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro szkoda,człowiek żyły wyprowa dla tej gry a tu ch... oby na ten czas zakończyli "naprawy"
Jako rekompensatę możesz dostać +10% więcej monet za tańszy pakiet, lub +15% więcej gdy kupisz droższy pakiet
Dzięki za info..już to widziałem ;). Nie patrzę na promocje,i tak wspieram te grę ciężko zarobionymi pieniazkami z własnej kielni
-
jeśli 1 i 12 kolejka w grupie F będzie anulowana to może to być krzywdzące dla kogoś walczącego o awans z 6 - go miejsca bo będzie miał 2 mecze mnie czyli raczej z naszej grupy nikt takiej szansy mieć nie będzie
-
@pimus1910 Mnie bot też doświadczył, w 1 kolejce zremisowałem
-
Nic nie będzie krzywdzące, mamy sprawiedliwe rozwiązanie
-
@stefan-joptwojmać to mnie uspokoiłeś
-
Grupa G Kolejka 3
-
Doczekałem się wygranej
-
Grupa :regional_indicator_a: Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
Ustawiam się na @Szeregowiec mając około 15 minut do symulacji a tu bach,nagle pojawia się info o wyniku...zagrałem sobie 433 z ustawieniami od 451.
Nic tylko pochlastac się kiszonym ogórkiem