[Grupy] Bitwy...
-
-
Aleja Gwiazd - Brazukas 22/22
Bitwa zakończona wygraną
Czas na małe podsumowanko. Bitwa od początku była bardzo wyrównana, raz my byliśmy na prowadzeniu raz nasi rywale. Liczyłem na łatwiejszą przeprawę ale najwyraźniej się przeliczyłem To pierwsza wygrana bitwa przez nas i mam nadzieję że nie ostatnia. Jest jeszcze sporo do poprawienia ale na wszystko przyjdzie czas. Teraz czas na MPG -
@marcin657827
dla całej drużyny :clap_tone2:
-
@dovco_handf dzięki, teraz czeka nas dużo cięższe wyzwanie
-
@marcin657827 No nie wiem, nie wiem, PAM debiutuje w MPG i zagra z debiutantami w składzie, a niektórzy z nich - jak przeszłość wielokrotnie pokazała - potrafią niezłe hece wyprawiać, zanim ogarną o co biega w bitwach .
-
@dovco_handf takos jakos po japonsku ale ogarniam chyba xD
-
@suchy998 TY dajesz radę :ok_hand_tone2:.
-
@dovco_handf said in [Grupy] Bitwy...:
@suchy998 TY dajesz radę :ok_hand_tone2:.
@suchy998 tu było wielu których uważano za przyszłość polskiego OSM ,niestety odplyneli wraz z... Falą
Ty tak jak napisał Jerzy dasz radę.
-
@marcin657827 dobra robota kolego.powodznia w MPG
-
Niestety towarzyska bitwa z Brazukas nie poszła po naszej myśli
@benito1001 said in BITWY: -
@toomanyways Nie wszystko zawsze wychodzi, zdobyte doświadczenie - bezcenne .
-
@toomanyways jest to świeża grupa ale grać potrafią, stoczyliśmy z nimi trudną bitwę
-
Jutro zaczynamy
-
@toomanyways Więc gracie pierwsi w nowej bitwie - brawo Relacjonuj nam to proszę, żebyśmy wiedzieli jak to wygląda ten nowy pomysł na bitwy grup pod egidą GB .
-
@dovco_handf Jasne, jutro zaczynamy pierwszą kolejkę to dam znać co i jak
Na razie z tego co zauważyłem to gramy hiszpańskimi drużynami, drużyny dostajemy losowo - my dostaliśmy Real M., Valencię, Sevillę, Athletic i Real B., a przeciwnicy Barcelonę, Athletico, Villarreal, Real S. i Celtę. Transfery robimy normalnie. Gramy tylko 10 kolejek, wszystkie z przeciwnikami. Rywali trafiliśmy słabych, więc o zwycięstwo raczej nie mamy co się martwić -
@toomanyways
Ligę też samemu można sobie wybrać ? -
@byku-duma-warmii Z automatu się dostaje ligę, tak samo jak drużyny, tylko cele tych drużyn są takie jak w normalnej lidze.
-
@toomanyways
To trochę słabo, dostaje się mocną drużynę i zero frajdy z budowania kadry, co jest jedną z fajniejszych rzeczy w bitwach. -
@byku-duma-warmii No ja dostałem Real, tam nie ma co budować
Ale w 10 kolejek to wiele się nie zrobi. -
@toomanyways
To już nie ta sama bitwa co kiedyś