Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Co tu sie odpier...? Staty takie ze miażdże rywala a przegrywam tak już drugi mecz tylko ja tak mam? Ładnie hulało na poczatku a po tej przerwie technicznej kilka dni temu cos zdechlo. Wyniki dziwne wpadaja mimo sporej przewagi w statach. Zawsze bylo z tym roznie ale dzis np przegralem 0:1 wygrywajac strzaly 16:2 to az tak jeszcze nie mialem. W MP tez 1:2 mimo duuuzo lepszych statystyk.
-
@havsky said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Co tu sie odpier...? Staty takie ze miażdże rywala a przegrywam tak już drugi mecz tylko ja tak mam? Ładnie hulało na poczatku a po tej przerwie technicznej kilka dni temu cos zdechlo. Wyniki dziwne wpadaja mimo sporej przewagi w statach. Zawsze bylo z tym roznie ale dzis np przegralem 0:1 wygrywajac strzaly 16:2 to az tak jeszcze nie mialem. W MP tez 1:2 mimo duuuzo lepszych statystyk.
Jeśli chodzi o mecz z pawelbiniek1 to on nie raz notował u nas wyniki takie, że staty miał mega gorsze, a wygrywał więc może coś w jego taksie jest
-
Ja niestety sporo w plecy, ale to efekt tego, że się 2 razy nachlałem. Ten alkohol mnie wykończy. Walka trwa!
-
@rusewicz said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Zaskakuje mnie ten silnik....
Silnik silnikiem, ale od jakiegoś czasu retro nie lubię, bo nie można tu wymienić piłkarzy i jak mają niskie oceny to ciężko cokolwiek poradzić.
-
@stefan-joptwojmać póki co to chyba prowadzisz w lidze... czym się więc martwisz .
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać póki co to chyba prowadzisz w lidze... czym się więc martwisz .
Popatrz na tabelę, lider to byłby gdybym miał 5 pkt przewagi nad drugim graczem;D
-
GrC:
Kolejka nr.9:
@pabloo998 @klosek oraz @gabkazmc powoli uciekają reszcie stawki. Za ich plecami tabela spłaszczona niczym kula ziemska według płaskoziemców
-
Spokojnie, jeszcze tyle meczy zostało do końca, że wszystko się może zdarzyć
-
Grupa G Kolejka 9
-
Grupa :regional_indicator_a: Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
grupa D
-
u mnie zaczyna sie chyba plagia kontuzji
-
Nono Spartanie atakują, brawo Tomasz Kmit i gorkins !
-
@stefan-joptwojmać Orły też dziś odpalily ,a i jutro będzie podobnie
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać Orły też dziś odpalily ,a i jutro będzie podobnie
Nie cieszą mnie 2 mecze pod rząd z orzełkami na wyjeździe natomiast końcówka będzie spoko 2 mecze u siebie z orzełkami XD
Chyba zbyt odważnie zagrałem chcąc powalczyć o 3pkt, ale cóż
-
@stefan-joptwojmać teraz zgaduj zgadula,kto czym zagra ???