Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@krystian16061994 dokładnie zawodnicy dali przysłowiowo dupy
-
haha ja się nie wypowiadam, trochę mnie pochwaliliście na forum i moi grajkowie przestali grać. 4 mecze i 4 razy w plecy... jeszcze trochę i nie awansuje
-
Gospodarze lanie dostali w tej kolejce w Grupie F, poza jednym wyjątkiem:
-
@bartosz-qrek stanąłes tak jak ja ale spokojnie ruszysz do przodu xd
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Widzę, kolega lewus świetnie sobie radzi xd
Nic dziwnego ,ostatnio logował się 27.09 . Każdy kto z nim gra to tak jakby grał z botem.
Nawet lepiej, bot czasem ustawi mega taksę ;f
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Damiś27 spojrzysz na tabelę trio z PE na czele
bo w tej grupie nie ma nikogo z H_PL -
@sniki26 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@Damiś27 spojrzysz na tabelę trio z PE na czele
bo w tej grupie nie ma nikogo z H_PLWidzisz kolego,jakby który z menago Husarii grał w grupie "A",przykro stwierdzić ,ale by nie awansował ... !!!
-
@huzar-shakir
Święta prawda heh
No może powalczyliby o podium jak w grupie F, tam @Bolesław-Chrobry nie odpuszcza Szkoda natomiast @stb411, bo myślałem że powalczy o majstra, ale niestety ma słabszy okres chyba. Za to zgodnie z przewidywaniem @Dovco_HandF rehabilituje sie za MPP -
@sniki26
Coś Ci się chyba pomyliło kolego...
Z całym szacunkiem dla stb, bo to świetny gracz (kiedyś miałem okazje dostać od niego wskazówki dot. gry za co dziękuję) ale mistrzem świata jeszcze nie jest, choć oczywiście życzę mu by kiedyś nim został. Mogę się oczywiście mylić, bo nie gram w OSM zbyt długo, ale mój znajomy gdy zacząłem gre opowiadał mi o stb, nawet przedstawiał mi go jako wzór do naśladowania, ale o mistrzostwie świata nie wspominał, a taki fakt raczej by mu jie umknął Proszę mnie poprawić jeśli się mylę. -
@havsky said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@sniki26
Coś Ci się chyba pomyliło kolego...
Z całym szacunkiem dla stb, bo to świetny gracz (kiedyś miałem okazje dostać od niego wskazówki dot. gry za co dziękuję) ale mistrzem świata jeszcze nie jest, choć oczywiście życzę mu by kiedyś nim został. Mogę się oczywiście mylić, bo nie gram w OSM zbyt długo, ale mój znajomy gdy zacząłem gre opowiadał mi o stb, nawet przedstawiał mi go jako wzór do naśladowania, ale o mistrzostwie świata nie wspominał, a taki fakt raczej by mu jie umknął Proszę mnie poprawić jeśli się mylę.... WNT