Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@stefan-joptwojmać i tak i nie.jutrzejsze kolejka będzie o być albo nie być dla mnie.jak nie wygram to mogę spokojnie skończyć urlop
Jest jeszcze walka o 6 miejsce także spoko:P
-
@stefan-joptwojmać patrząc na pkt.zdobyte przez 6ste miejsca w innych grupach to chyba niema .
-
@stefan-joptwojmać wiemy,terminarz przejrzany.tylko , że jest to impreza indywidualistów? Nikt z orłów (choć ciężko w to uwierzyć ) sobie w IMP nie pomaga.Inaczej dawno mielibyśmy całą trójką awans zapewniony.A tak dupa .
No ciężko w to uwierzyć , gdyż w ubiegłorocznych rozgrywkach było podobno inaczej ,szczególnie w finale było sporo kontrowersji ...
-
@cezarro Nie wiem ,nie grałem w finale.Ba,nie a wansowalem nawet do 2 rundy ;).
Można więc powiedzieć że i w tym roku za wiele się nie zmieni z mojej strony.@huzar-shakir said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Nie wiem ,nie grałem w finale.Ba,nie a wansowalem nawet do 2 rundy ;).
Można więc powiedzieć że i w tym roku za wiele się nie zmieni z mojej strony.Jeszcze masz szansę na awans. A może w tym roku awansujesz nawet do finału? Im większa ilość ludzi z PE znajdzie się w finale ,tym większa możliwość że Łukasz Kowalski znowu zostanie mistrzem
-
@cezarro Wygrać ze @Stefan-Joptwojmać najpierw by należało ;).Tylko czy jutrzejszy lider będzie chciał się u siebie dac ograć ???
-
@cezarro Właściwie to mam zapewniony awans biorąc pod uwagę, że ty grasz z Farbą a Look z Bikerem, żaden zestaw rezultatów nie spycha mnie z TOP 5
-
@pepguardiola-fcb said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cezarro Właściwie to mam zapewniony awans biorąc pod uwagę, że ty grasz z Farbą a Look z Bikerem, żaden zestaw rezultatów nie spycha mnie z TOP 5
Tak ,możesz już cieszyć się z bezpośredniego awansu :clap_tone3:
-
@cezarro Nie ma z czego się cieszyć, w następnej rundzie przy takiej grze czeka mnie ostry :clown:
-
@radek12_19 dobrze Ci taksa chodzi .Ale też ogórkiem nie jesteś.
-
@huzar-shakir wczoraj mam nadzieję, że to był wypadek przy pracy 0-3 z Didierlukiem. Do tej porażki 7 meczów z rzędu wygranych.
-
@radek12_19 nie martw się ja wczoraj dostałem 5-0 od @adamgotic
-
@radek12_19 co racja to racja ale takiej srogiej porażki nie spodziewałem się,ale to już nie ma znaczenia bo awans juz mam
-
@cezarro said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa I kolejka 21
Walka o miejsca 3 - 6 jeszcze trwa , wszystko rozstrzygnie się w ostatniej kolejce
Walka trwa o miejsca 3-7;)
-
@lookpicture said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Walka o miejsca 3 - 6 jeszcze trwa , wszystko rozstrzygnie się w ostatniej kolejce
Walka trwa o miejsca 3-7;)
Bardziej o miejsca 3 - 6 , bo tylko one dają możliwość awansu. O miejsce 7-me raczej nikt nie walczy , chyba że ty .