IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
@stefan-joptwojmać walczą bądź jak to woli to raczej rywale
-
@huzar-shakir said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@stefan-joptwojmać walczą bądź jak to woli to raczej rywale
-
Nie będę miał dziś czasu by wszystko podliczyć dlatego progres i siłę jedenastki daję teraz.
-
@stefan-joptwojmać progress masz bardzo zajefajny
-
@huzar-shakir said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@stefan-joptwojmać progress masz bardzo zajefajny
Bramkarz mi dużo daje no i miałbym większy, ale zmieniłem ustawienie i to mnie trochę kosztowało.
-
@huzar-shakir gdyby nie Donnaruma wart 80 nie było by tak pięknie xd
-
To i tak jeszcze nisko, bo treningu nie rozbudowałem na maksa, grałem 4 wyjazdy z rywalem więc priorytetem była rozbudowa stadionu;)
-
@stefan-joptwojmać said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
To i tak jeszcze nisko, bo treningu nie rozbudowałem na maksa, grałem 4 wyjazdy z rywalem więc priorytetem była rozbudowa stadionu;)
To tak jak u mnie w WCC tylko inny cel a i rywal mocniejszy.
-
@stefan-joptwojmać - u mnie to samo
-
Co tu dużo mówić Darek miał taką przewagę w składzie, że spokojnie wygrał wyjazd:
Sędzia znów wrzucił swoje 5 groszy do meczu, ale na nas to i tak za mało i 3 pkt zostały u Marcina mimo czerwa w 29 minucie! Obóz także zrobił swoje.
No i zostawiłem sobie truskawkę na torcie! Rozsmarowałem rywala po całej podeszwie buta:) oczywiście obóz zawsze spoko.
-
@stefan-joptwojmać nikt już nie odbierze wygranej dobra robota Panowie!!!
-
@daroo933 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
@stefan-joptwojmać nikt już nie odbierze wygranej dobra robota Panowie!!!
Robota jeszcze nie jest skończona to dopiero ledwo ponad półmetek jeszcze 54 punkty w puli zostały, chciałbym dopisać tyle ile się da do naszego konta, a najlepiej wszystkie!
-
Dorzucę jeszcze tabelę i idę spać, bo jutro ciężki dzień!
-
@stefan-joptwojmać może nasza cała piątka będzie na pozycjach 1-5 to byłbym pogrom
-
Twarda walka, mocny zespół, powodzenia.
-
Sytuacja w tabeli wygląda już klarownie, utrzymać do końca formę i walczymy o małe punkty