Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?
-
@huzar-shakir Ciesz sie ze Ci idzie wspaniale , nie kazdy ma tyle szczescia co Ty z transferami zeby handlowac 80+ jak ogorkami Masz racje nie potrafie ale sobie jakos radze , raz lepiej raz gorzej ale do przodu .
-
Jak do tego doszło nie wiem :man_facepalming_tone2:
-
@krystian16061994 Sędzia przekupiony
-
@maloba Rywal ma dobrą taksę dla 442B u siebie. Poza tym, a może przede wszystkim wg mnie to rozwaliło cię to jego 50% skuteczności. Przeciw takiej skuteczności rywala jak w tym meczu - dużo nie podskoczysz .
-
Oni tam mają masę siana, więc pewnie dali komu trzeba i masz:P
-
@toomanyways said in Dlaczego przegrałem - czyli jak grać, żeby nie przegrać?:
@maloba Czysty fart przeciwnika. Raz na jakiś czas zdarzają się takie mecze.
Raczej coraz częściej.
-
Zobaczcie moją porażkę sprzed 3 dni. Powinno być zwycięstwo
-
@dovco_handf @Stefan-Joptwojmać @ToomAnyWays Rywal gra 5 druzynamii w tej lidze podklada sobie mecze jak chce . tutaj mial farta nie z tej ziemi .
-
Może troszkę nie na temat bo nie przegralem ale strasznie irytuja mnie takie mecze a zdarzają mi się bardzo często , moja powalajaca wręcz skuteczność dodatkowo gość mnie nieźle zmylil, byłem w robocie i zdążyłem się ustawić a on chwilę później wziął tajny , dlatego nienawidzę drugich zmian w robocie
-
To jest chyba jakiś żart...
-
Może być irytujące, ale i tak tylko jednego gola strzeliłem, a mogłem strzelić dwa
-
@didierluk mi się zdarzyło niedawno w zakończonej bitwie w WCC.1-2 wygrałem przy 4 moich i 7 strzałach rywala.czasem jest jednak na odwrót i niema co się za bardzo irytować.pomału gra przypomina realizm,choć są oczywiście aspekty bardzo frustrujace .