Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Gr. L 9/22
WSTYD, HAŃBA, KOMPROMITACJA, NIE WRACAJCIE DO DOMU...
-
@cogito Dziś karma była po mojej stronie. Statystyki wyrównane jak wczoraj, ale dziś ta ja wygrałem. Jak pisałem wcześniej, w tej lidze każdy z każdym ma szanse i każdy mecz to wielka niewiadoma.
-
Wam też taksy z nostalgii A nie chodzą na B? W 1 rundzie pięknie grali chlopaki, świetne staty i wyniki. W retro B zupełnie odwrotnie. Jak byłem drugi tak jestem drugi od konca. W MPP było tak samo.. W retro A ładnie szło a w B ucichło. Tragedia jakaś, po cichu jak pewnie każdy liczyłem na finał ale już raczej bez szans. Kombinuje z taksami, jakiś postęp jest ale i tak do czołówki daleko. Gorzkie żale - musiałem to z siebie wyrzucić heh
-
@havsky Masz dużo racji.
-
@havsky Potrafiłem zremisować z Jepsztelem i Bubolem, a dzisiaj ostro w dupę z Damisiem mimo całkiem równych statystyk
-
@dovco_handf trzeba mieć osobny zestaw taktyk na każdą ligę retro bo jednak się one różnią od siebie
-
@havsky Też to zauważyłem już... jakieś 2 lata temu Inaczej też trzeba nieco ustawiać zawodników. Zauważ, że nie są z takimi samymi skillami. A ci wejdą w Pokemony w finale? Tam jeszcze inaczej to chodzi troszeczkę .
-
@pepguardiola-fcb
Ja dostałem 2:7 nawet w jednym meczu dziwne wyniki czasami wpadaja. I te kartki:/ przykład z przedostatniego meczu.. Pomarańczowy sedzia.. Rywal dał agresję więc ja dałem normalne wejścia by się nie wykartkowac ale oczywiście to ja dostałem czerwo. I to już któryś raz z kolei taka sama sytuacja.. Szpieg śledzony do ostatniej sekundy, rywal nic nie zmienial.. Mi wpadły 2 żółte i czerwo a jemu 1 żółta. -
@dovco_handf w pokemony jeszcze w ogóle nie grałem. Retro też miałem okazję zagrać tylko tu i w MPP więc za dużo doświadczenia nie mam w tego typu lidze. Ale jeszcze zostało trochę meczy, może jeszcze się uda odrobic stracone pkt. To fakt, zawodnicy też się troszkę różnią. Staram się trenowac tych co są mi potrzebni do taksy i może tu jest błąd. Lepiej może taksę dopasować do graczy których mam i nie kombinować na sile...
-
@daroo933 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
@cogito oj przeskrobales sobie.. XD
ale ma racje
-
@cogito said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Lamusy z Was i tyle Chcielibyście grać wiecznie to samo i wiecznie wygrywać
@cogito ma rację ,niektórym ogórasom się wydaje że jak im się uda obczaić jedną dobrą taksę to od razu będą brylować we wszystkich rozgrywkach
-
@cezarro Tak już jest z ogórasami, a ja muszę kombinować z taksami teraz, bo wszyscy są mocni i ciężko mi remis wywalczyć Ale nie jestem ostatni w lidze, tyle dobrego i jak na tak niskim miejscu mam cały czas dodatni bilans bramkowy, a meczu żadnego nie przegrałem więcej niż jedną bramką
-
Grupa J Kolejka 9
Małe kłopoty z netem, także tabela później wstawiona. Niestety nie zdołałem także się ustawić na mecz.
-
@radek12_19 W jednym meczu strzeliłem prawie tyle goli co w 8 poprzednich XD
-
@toomanyways Armaty bardziej odpalaj