• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Otomatik giriş kapalıymış, hesabıma nasıl erşim sağlaya bilirim ?

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 401 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • 44 Aykut 444 Offline
    44 Aykut 444 Offline
    44 Aykut 44 Turkish Users
    wrote on last edited by

İyi çalışmalar.
    Bu sabah Aykut YNC menajer adıyla yeni bir hesap oluşturdum fakat telefonun ayarlarında otomatik giriş kapalı olduğundan oyunu kapattığımda tekrar giriş yapamadım. E-mail adresi veya facebook ile eşleştirmem gerektiğini bilmiyordum. Kısacası acemiliğime denk geldi. Bu hesabı size ulaşabilmek için açtım. Sizden ricam Aykut YNC menajer ismini e-mail adresime kaydetmeniz veya hesabı silmeniz. Hesabı silmeniz durumunda o isimle tekrar hesap açabilirim diye ümit ediyorum. Özellikle o ismi istememin nedeni online oynadığım tüm oyunlardaki ismimin o olması. Eğer e-mail adresimi eşleştirmeniz mümkünse bilgilendirirseniz ona göre oyun yetkilileriyle mail adresimi paylaşırım. Böyle birşey mümkün değilse sizden ricam hesabı komplece silmeniz. Bunların hiç biri olmuyorsa hesaba giriş yapılmazsa hesap kapanırmı, kapanırsa ne kadar sürede o isimle tekrar hesap açabilirim ? Her şey için şimdiden teşekkürler.

SEXAFONNS 1 Reply Last reply
    0
  • SEXAFONNS Offline
    SEXAFONNS Offline
    SEXAFONN
    replied to 44 Aykut 44 on last edited by

@44-aykut-44 Merhaba tr.support@onlinesoccermanager.com adresi ile iletişime geçerek durumu izah edebilirsiniz.
    Size yardımcı olmaya çalışacağız.

Iyi günler ^_^

Önce biz alışkanlıklarımızı oluştururuz, sonra da alışkanlıklarımız bizi oluşturur.

...

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular