Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Grp L
-
@mihau1878 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa M kolejka 12/22
Dzisiaj w naszej "murarskiej" lidze istna strzelanina bo padło aż 12 goli
-
Grupa K
Chyba u nasz pada najwięcej bramek w każdej kolejce
-
Grupa J Kolejka 13
-
@radek12_19 Szoruję parkiety grupy J
-
@radek12_19 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Grupa J
@Jibline znowu liderujesz - rewelacja stary :clap_tone1:.
-
@dovco_handf Jurek, miałem walczyć o króla remisów, a tu chyba powalczę o króla porażek
-
Gr. K, 13 kolejka, remisów zabrakło, bramek nie, dla jednych szczęśliwa kolejka, dla innych... pechowa jak to przy trzynastce. @suchy998 z PAM nadal przewodzi, jak cień za nim @cogito z H_PL i @Dovco_HandF, znowu PAM. Dalej @martin343 z PW, @Byku-Duma-Warmii ze PL i @LookPicture z PAM? O co tu chodzi? W pierwszej szóstce mamy 3 graczy z PAM i tylko po jednym z H_PL, PW i PL... Ma-sa-kra :rofl:.
-
No ładnie, nie wiem jakim cudem ale myślałem że gram u siebie, no nieźle, taktyka dobrana jak ta lala szkoda tyle w temacie ;/ awans niestety się oddala, a było nie tak źle/
-
Ja przegrałem z kompem oczywiście po czerwonej w 6 minucie, gdzie grałem normalnie na sędziego pomarańczowego. Super...........
-
@stefan-joptwojmać Ta gra czasami serio zaskakuję....
-
Grupa :regional_indicator_l: 14/22 Kolejka
-
Gr. K, Kolejka 14 zaczyna się zarysowywać przewaga pierwszej trójki, która zgodnie wygrała swoje mecze:
-
@dovco_handf Nawet nie muszę oglądać swoich symulacji bo wiem jaki będzie wynik... 9 remis.. Żenada xD Gdyby chociaż połowa to były wygrane mógłbym powalczyć o awans. Także pierwsza trójka już pewny awans i ktoś powalczy o czwarte. Jestem pewien, że nic już się nie zmieni do końca xD
-
Grupa J Kolejka 14
-
@farba101 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
No ładnie, nie wiem jakim cudem ale myślałem że gram u siebie, no nieźle, taktyka dobrana jak ta lala szkoda tyle w temacie ;/ awans niestety się oddala, a było nie tak źle/
Wygląda na to,że nagroda "Złotego Ogórka" którą zostałeś uhonorowany nie podziałała na Ciebie zbyt dobrze Najwyraźniej spocząłeś na laurach
Poza tym zapomniałeś o jednej ,podstawowej zasadzie ,żeby nigdy nie lekceważyć przeciwnika. Po trzech z rzędu wygranych meczach ze mną byłeś już chyba zbyt pewny kolejnej wygranej . Myślę że to będzie jakaś lekcja dla Ciebie na przyszłość. -
Panowie PiteRio oraz Jibline my naprawde obserwujemy mecze przecwników i to co zagraliście ostatnio bardzo śmierdzi , wystarczy popatrzec na wasze składy Pite Rio wystawia najgorszego BR, i napadziora Jbline może sobie wtedy wystawic sredniego br i dac odpocząc najlepszemu i te staty na wyjeździe 30 do 70 strzały 5 do 13 ,moim zdaniem i nie tylko moim jest tutaj cos nie tak,prosze aby reszta grupy przesledziła ich składy .
i nagle ustawienie 3232 tam gra 4 napastników kto tak gra nigdy w MP tak nie zagrałeś