Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
Grupa J Kolejka 14
-
@farba101 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
No ładnie, nie wiem jakim cudem ale myślałem że gram u siebie, no nieźle, taktyka dobrana jak ta lala szkoda tyle w temacie ;/ awans niestety się oddala, a było nie tak źle/
Wygląda na to,że nagroda "Złotego Ogórka" którą zostałeś uhonorowany nie podziałała na Ciebie zbyt dobrze Najwyraźniej spocząłeś na laurach
Poza tym zapomniałeś o jednej ,podstawowej zasadzie ,żeby nigdy nie lekceważyć przeciwnika. Po trzech z rzędu wygranych meczach ze mną byłeś już chyba zbyt pewny kolejnej wygranej . Myślę że to będzie jakaś lekcja dla Ciebie na przyszłość. -
Panowie PiteRio oraz Jibline my naprawde obserwujemy mecze przecwników i to co zagraliście ostatnio bardzo śmierdzi , wystarczy popatrzec na wasze składy Pite Rio wystawia najgorszego BR, i napadziora Jbline może sobie wtedy wystawic sredniego br i dac odpocząc najlepszemu i te staty na wyjeździe 30 do 70 strzały 5 do 13 ,moim zdaniem i nie tylko moim jest tutaj cos nie tak,prosze aby reszta grupy przesledziła ich składy .
i nagle ustawienie 3232 tam gra 4 napastników kto tak gra nigdy w MP tak nie zagrałeś -
Lecz od oceniania takich meczów czy grali fer czy coś przekombinowali jest organizator Imprezy więc pozostawmy decyzję organizatorą przeanalizuja dany mecz i podejmą decyzję.
-
No to sytuacja jak z pierwszej rundy dyskwalifikuje obydwu panów nie podlega chyba dyskusji.
-
Przyznam te zarzuty trochę mnie zabolały. Łatwo oczernić jakiegoś gracza, szczególnie jak mu dobrze idzie, zwłaszcza jak jest nowy. Może niektórym to nie na rękę... Przyznam wynik wysoki, jednak ja grałem tą samą taktyką co wszystkie wcześniejsze mecze. Jak zagrał PiteRio, na to już wpływu nie mam, bo nigdy z nim jakiegokolwiek kontaktu nie miałem.
-
@formoza said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
No to sytuacja jak z pierwszej rundy dyskwalifikuje obydwu panów nie podlega chyba dyskusji.
Tutaj niekoniecznie. W tej sytuacji mamy więcej różnic. Czekamy na wyjaśnienia PiteRio. @PiteRio wyjaśnij nam każdy Twój ruch odnośnie tego meczu. Ważą się Twoje losy odnośnie tych i przyszłych mistrzostw.
Pamiętajcie, że nie może być też tak, że ktoś celowo chce komuś nabruździć. W tej sprawie mamy wiele wątpliwości. Ona znacząco różni się od poprzednich. Nie ulega wątpliwości fakt, że PiteRio tego meczu nie chciał wygrać. Winni/y na pewno poniosą karę.
-
-
@jibline said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Przyznam te zarzuty trochę mnie zabolały. Łatwo oczernić jakiegoś gracza, szczególnie jak mu dobrze idzie, zwłaszcza jak jest nowy. Może niektórym to nie na rękę... Przyznam wynik wysoki, jednak ja grałem tą samą taktyką co wszystkie wcześniejsze mecze. Jak zagrał PiteRio, na to już wpływu nie mam, bo nigdy z nim jakiegokolwiek kontaktu nie miałem.
Spokojnie. Wątpliwości będą zawsze. W finale to dopiero będzie się działo, ale tam każdy pojedynczy mecz będzie analizowany w każdej kolejce. W Twoim przypadku mam jak na razie tylko jedną wątpliwość także proszę o przesłanie Twojego oraz PiteRio terminarza.
-
@daroo933 według mnie to nie ma żadnego sensu, ale z tego co widzę nie zostaje mi nic jak tylko czekać na decyzję sądu. Przyznam, że jestem mocno zaskoczony, szczególnie że nigdy nawet nie pisałem do nikogo spoza PAM. Spoza grupy miałem kontakt tylko że Stefanem i Rusewiczem, ale to oni do mnie pisali. Tak na marginesie z Rusewiczem w pierwszej rundzie wygrałem 3:0 na wyjeździe, myślisz @sniki26 , że to też była ustawka? Możesz go spytać.
-
jezeli @RTS1910_FCS i @chmura87 zostali zdyskwalifikowani to tutaj tez obu powinno sie zdyskwalifikowac.... jak rts nie mial wplywu tak jibline tez moze...
jedyne wyjscie chyba wiecie jakie... inaczej dla rts bedzie niesprawiedliwe ktory powinien grac w tych polfinalach
-
takie rzeczy teraz ja już wyobrażam co będzie w finale :dagger: pozabijamy sie xD