Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017
-
@formoza said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2017:
Ale mnie Mateusz zdemolował myślałem że 433 da radę ale widać baty jak ta lala
Bardzo trudna grupa. Łatwo nie jest co widać po punktacji. Zjazd z 2 na 7 miejsce po jednej kolejce mówi samo za siebie. Dziś gramy razem, ja na wyjazdach gram bezpiecznie i u mnie dominuje murarka także nie spodziewam się za dużego wyniku. Tylko jepsztel znalazł na mnie sposób, ale tam nie dałem pomoc wspiera obronę także dziś postaram się coś ugrać postaram się umocnić na prowadzeniu;]
-
@radek12_19 Ja też! W końcu wygrałem, a dawno mi się to nie zdarzało, same porażki i remisy! I jakie zadowolenie!
-
@stefan-joptwojmać Grupa mega wyrównana.
-
@formoza Sam się nie spodziewałem wyniku, oglądałem symulacje tylko do pierwszej połowy później pominąłem bo nie ma sensu się denerwować, moje chłopaki chciały chyba coś dorobić i zrobiły sobie łamaczek Nasza nie"wdzięczna" grupa :regional_indicator_l: jest taka, że jeszcze każdy może awansować i każdy może odpaść, nikt nie może być niczego pewnego. Raczej emocje do samego końca murowane
-
Grupa :regional_indicator_l: 16/22 Kolejka
Wcześniejsza kolejka
-
jak byłą tabela tych 5 miejsc na półmetku
robił ktoś to mini tabele ? -
@martin343 Tak bywa, że jak się odpali to idziesz jak burza
-
Grupa J Kolejka 16
-
@pawelzylicz Ja to nawet z remisu jestem zadowolony, jak porażki za porażkami były, 2 ostatnie mecze, zwycięstwo i remis dają nadzieję, że zdołam nie skończyć na ostatnim miejscu. Niezależnie co się stanie świat się nie zawali.
-
GR K, Kolejka 16, trzech muszkieterów wyraźnie odstaje od reszty... na czele stawki. A do końca już tylko 6 kolejek.
-
@dovco_handf
walka o 4 miejsce zapowiada się konkret -
@borynos Fajna, mocna liga, poza jednym elementem... :ok_hand_tone2:.
-
@dovco_handf
no książę nie z tej bajki niestety -
@dovco_handf rozkład meczyków w ostatnich kolejkach jest dość ciekawy także mogą być jeszcze niezłe jajca Oby do ostatniej kolejki jak najwięcej menago miało szansę na awans
-
@borynos trzy - cztery najbliższe kolejki mogą narobić niezłego bałaganu a w tym nasz bratobójczy pojedynek Do tego żądny awansu @ciamajda nie podda się ot tak.
Ciekawe jak @Dovco_HandF @suchy998 @LookPicture rozegrają pojedynki między sobą Niezła końcówka się zapowiada