WCC 2017/2018
-
@mihau1878 elo
-
-
Dobrze, że chociaż wam coś idzie, u nas tragedia, jak leją nas tak lali dalej, jeszcze dostałem czerwo na początku grając normalnie na pomarańczowego sędziego w meczu u siebie 0:3, ehh;[
-
@stefan-joptwojmać Mamy wynik , ale zdarzają się nam głupie błędy przez co tracimy punkty. Gdyby tego nie było to byłoby ekstra. Mimo zaliczki w postaci 150pkt już raz przegrywaliśmy o jakieś około 100 jak dobrze pamiętam. Przeciwnik tanio skóry nie sprzeda.
Jeszcze jest trochę kolejek do końca także koledzy walczcie! -
Próbujemy, ale nasze plany co nową kolejkę praktycznie są nieaktualne:(
-
Zagubiłem się deko, powiedzcie mi jakie są warunki awansu? Awansuje 1 miejsce oraz ile drugich miejsc? U nas w grupie awansuje z 1 miejsca nasz dzisiejszy rywal Karadeniz İmparatorluğu. Wygrali pierwszą bitwę dość wysoko, z nami również wygrają wysoko. Ta bitwa wyszła nam bardzo słabo w każdym aspekcie - transfery, kilka meczy oddaliśmy rywalom poprzez nieustawienie się, no i te garbate szczęście oraz kartki. Stać nas na dużo dużo więcej i dlatego w następnej bitwie zamierzamy pokazać siłę i powalczyć o nie tylko zwycięstwo, ale i o te małe punkciki. Fajnie by było gdybyśmy awansowali dalej i mogli raz jeszcze zmierzyć się z Karadeniz İmparatorluğu, ale będzie o to bardzo ciężko, dlatego postaramy się jeszcze w tej bitwie zmniejszyć stratę i w następnej ruszamy z kopyta.
-
-
-
-
@stefan-joptwojmać said in WCC 2017/2018:
Zagubiłem się deko, powiedzcie mi jakie są warunki awansu? Awansuje 1 miejsce oraz ile drugich miejsc? U nas w grupie awansuje z 1 miejsca nasz dzisiejszy rywal Karadeniz İmparatorluğu. Wygrali pierwszą bitwę dość wysoko, z nami również wygrają wysoko. Ta bitwa wyszła nam bardzo słabo w każdym aspekcie - transfery, kilka meczy oddaliśmy rywalom poprzez nieustawienie się, no i te garbate szczęście oraz kartki. Stać nas na dużo dużo więcej i dlatego w następnej bitwie zamierzamy pokazać siłę i powalczyć o nie tylko zwycięstwo, ale i o te małe punkciki. Fajnie by było gdybyśmy awansowali dalej i mogli raz jeszcze zmierzyć się z Karadeniz İmparatorluğu, ale będzie o to bardzo ciężko, dlatego postaramy się jeszcze w tej bitwie zmniejszyć stratę i w następnej ruszamy z kopyta.
Tutaj nikt nie odpowiedział, ale udalo Ci się coś dowiedzieć w tej sprawie? Ja sam szukalem w oryginalnym temacie na forum Fr ale ciezko cos znaleźć. Sytuacja mojej grupy jest nie ciekawa i nie wiadomo czy ostatni mecz jeszcze moze cos zmienić
-
Kolejna kara dla przeciwnika za użycie 5 obozy i tym samym mamy 3pkt w bitwie .
-
@stefan-joptwojmać said in WCC 2017/2018:
Fajnie by było gdybyśmy awansowali dalej i mogli raz jeszcze zmierzyć się z Karadeniz İmparatorluğu, ale będzie o to bardzo ciężko, dlatego postaramy się jeszcze w tej bitwie zmniejszyć stratę i w następnej ruszamy z kopyta.
Kiedy podejmiesz kolejną bitwę, zasługujesz na to, by być na 2. miejscu. Powinieneś spróbować zmniejszyć średnie z największym prawdopodobieństwem.
-
Przegraliśmy bardzo wysoko niestety, ponad 1000pkt:(
-
@borynos nie ma co się załamywać, ja powiem tyle, z tego co pisali mi chłopacy to 4 mecze oddaliśmy rywalom poprzez nieustawienie się, ale i bez tego bitwa byłaby przegrana. To co robił z nami Ghost4512 i 53kenan53 to przechodzi ludzkie pojęcie.
Ghost4512:
w meczach u siebie:- 5 zwycięstw 17-0 w bramkach
w meczach wyjazdowych:
- 2 zwycięstwa, 2 remisy, 1 porażka 8:8 w bramkach
zresztą czekam na info od reszty co do obozów i wstawię tabelkę to zobaczycie: P