Gry poza OSM :)
-
Jest temat o Fifie, ale nie chciałem tam wchodzić z buciorami więc...
Gracie w jakieś tytuły na Originie/Steamie/uplay?
Jeśli tak, to może by coś popykać wspólnie? Jeśli ktoś jest zainteresowany to pisać na priv, chętnie podam link do Steama i innych kontGram w:
CS:GO(Legendarny Orzeł, 1100 h)
Rocket League
Football Manager 17(być może kupię 18 jak stanie się grywalna)
H1Z1(sporadycznie) -
Ja gram w różne gry, ale raczej for fun.
W CS:GO podwójne kałachy.
Rocket League grałem może z 20 meczy.
Civilization 5 i 6 można mnie spotkać w grupie nq na steam.
Heroes 3 HoTA bardzo polecam, ciągle pracują nad grą, ostatnio dodali lobby do tej gry i świetnie się gra. Jak ktoś chce zobaczyć jak to funkcjonuje to polecam YT tego gracza:
Trzeba mieć H3 Complete, a Hota jest całkowicie darmowa, można ją pobrać z internetu co ciekawe jest spolszczenie do niej, a przypomnę tylko, że na początku była dostępna tylko w języku rosyjskim. W dodatku jest sporo zmian zwłaszcza w balansie, nowe artefakty, bohaterowie, nowy zamek - przystań. Masę innych rzeczy. Być może zostaną dodane z czasem 2 nowe zamki, bo o tym też była mowa, ale zobaczymy.
Heroes 7.
Conan Exiles.
W lola raczej już nie grywam chyba, że ktoś mnie namówi.
W StarCraft 2 też czasami sobie pogrywam.
No i Albion Online
-
@pepguardiola-fcb @benito1001 gra w CS:GO - login benitopumpito
W CS 1.6 kiedyś trochę grałem pewnie jak większość
Grałem dosyć sporo w Fifę 14, na razie to ostania Fifa w jaką grałem
Teraz grywam tylko w Fifę Mobile na Androidzie.Czasem sobie ponawalam w Ultimate Marvel vs Capcom 3, grałem też kiedyś w darmówkę na Steamie - Warframe, ale częste i dosyć duże aktualizacje mnie denerwowały i skończyłem grę.
Jakiś czas temu grałem też w Pokelife, ale mnie znudziła ta gra.
Poza tym ostatnio jakoś nie grywam dużo na kompie, raczej gram na andro w takie gierki jak Alto's Adventure, Hungry Shark, wspomniana wcześniej Fifa Mobile, Plague Inc. i Quiz House.
-
www.game.global.goalunited.org
Grałem w to kilka lat , jakiś czas temu zlikwidowałem konto, jednak wróciłem i zacząłem od nowa
-
Dużo kasy zjada ta gra?
-
@pepguardiola-fcb Ja gram również w dwa inne piłkarskie menadżery online: najstarszy na rynku Hattrick od Szwedów i portugalskie Planetarium FootStar.
-
@dovco_handf W hattricka swego czasu pykałem Dobry tytuł.
-
Ostatnio zainstalowałem sobie DLS 2018.Dziś znalazłem stronkę z oficjalnymi strojami i klubami (link do strony)https://www.kuchalana.com/search/label/Premier League
-
ja grywałem sobie dużo
w grepolis szybkie światy w Plemionach
grywałem tez w Kosmicznych Wojowników ale właściciel za duzo zrobil dodatków ze gra i teraz bez Zł nic sie nie osiągnie i temu nie gramteraz jak siedze na kompie do grywam sobie w Shaiye
obecny serwer Shaiya Desire - polecam dla miłośników dobrego PVPa na telefonie grywam w DLS 17
-
Ja odkopałem ostatnio Euro Truck Simulator 2
-
Gry poza OSM? hmmm..
- Trophy Manager (często gram)
.. a mobilnie... - Rules of Survival i Critical Ops na androidzie
- Trophy Manager (często gram)
-
Sporo się wydarzyło ostatnio w świecie gier. Jeżeli ktoś lubi jRPG to polecam Battle Chasers Nightwar. Przeszedłem ją 2 razy, aż tak mnie wciągnęła.
Hand of Fate 2 też mi się bardzo podoba jeżeli ktoś lubi takie gatunki gier to są to tytuły wręcz obowiązkowe!:)
-
@stefan-joptwojmać coś ze staroci -"Vagrant Story" ,"Paraside Eve" i "Final Fantasy 7"
Nie wszyscy wiedzą, że coś takiego kiedyś istniało -
Polecam wszystkim ciekawą aplikację na androida - Crafting and Building ... Nie ma to jak zbudować skocznię z całą bazą.
Budynki z cegły oczywiście mają korytarze w środku i schody. Wieża za skocznią ma schody spiralę obudowane murem podtrzymującym skocznię. .. Nie robiłem więcej zdjęć, ze względu na transfer internetu.
-
@huzar-shakir said in Gry poza OSM :
@stefan-joptwojmać coś ze staroci -"Vagrant Story" ,"Paraside Eve" i "Final Fantasy 7"
Nie wszyscy wiedzą, że coś takiego kiedyś istniałoStarocie starociami, u mnie będzie teraz trochę wolnego czasu to ruszę z serią Kings Bounty. Tydzień temu u znajomego skakaliśmy DSJ w 7 także działo się, gimby nie znajo
-
@stefan-joptwojmać w DSJ sam chętnie cykne . Należałoby jeszcze poszukać Diablo