馃彺鬆仹鬆仮鬆仴鬆伄鬆仹鬆伩 [Futbol] Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...
-
No dobra to zaczynamy z Di Maria mo偶e i masz racj臋 ale on dobrze gra艂 w United a 偶e lepiej jeszce potem to ju偶 inna sprawa. Era to jaki艣 偶art przecie偶 to by艂 przez lata jeden z lepszych obro艅c贸w na swiecie 偶e wiek nie pozwoli艂 na gr臋 w silnej fizycznie Anglii to inna sprawa we W艂oszech daje rade i pi臋knie;) Herrera przecie偶 to najlepszy pomocnik na r贸wni z Mata i Pogba ja si臋 dziwi臋 em 偶e od pocz膮tku sezonu nie gra艂 w pierwszym skladzie
-
Show zgodz臋 si臋 bo w 艣wi臋tych gra艂 genialnie ale u Nas ile gra艂 przed z艂amaniem nogi!? Ponad p贸艂 roku parzy daje zna膰 bo teraz jest bez formy ale dajcie mu chwil臋. A czy Welbeck gra艂 藕le? Po prostu grali艣my g艂upim ustawieniem i brak艂o czasem dlaczego miejsca to odszed艂, ale nie powiem 偶e 偶e On teraz jest w jakie艣 偶yciowej formie
-
@maloba said in [Futbol]Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...:
@Przemek-Kaszti Di Maria , Evra , Chicherito , Nani , Welbeck .
Di Maria-zgoda,ale on po prostu nie odnalaz艂 si臋 w si艂owej lidze
Evra-podstawowy obro艅ca przez kilka sezon贸w,wi臋c nie rozumiem
Chicharito-nie dostawa艂 tyle szans na ile zas艂ugiwa艂 moim zdaniem,ale jak gra艂 to strzela艂. W po艂owie si臋 zgodz臋
Nani-wiele lat podstawowy skrzyd艂owy,latka lec膮,zacz膮艂 s艂abiej gra膰 to sprzedali
Welbeck-sam nie wiem czemu odszed艂,ale czy od偶y艂 w nowym klubie? Nadal w Arsenalu? Czy juz gdzie indziej? Bo w og贸le straci艂em go z oczu@maloba said in [Futbol]Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...:
@maloba Herrera , Rojo , Shaw , Van Persie .
Herrera-moim zdaniem gra wci膮偶 na swoim poziomie i w kratk臋
Rojo-zgadzam sie
Shaw-ci膮gle m艂odziak,niestety kontuzja go przekre艣li艂a,ci臋偶ko wr贸ci膰 do formy,ale nie to wina klubu
Van Persie-no chyba kurna przeginasz wystarczy wspomnie膰 reakcj臋 kibic贸w po meczu z Fenerbahce-tu ju偶 pojecha艂e艣 -
Pogba tak ale jak za Paco alcantare jest kwota dost臋pnego 110 mln to co si臋 dziwi膰...football idzie w t膮 stron臋 niestety. Kwoty b臋d膮 coraz wy偶sze i uwa偶am 偶e to chore. A por贸wnywanie Paco do osi膮gni臋膰 Pogby w Juve nie podlega dyskusji
-
@Przemek-Kaszti kwoty sa chore i beda .. Szejkowie i miliarderzy namieszali
-
United nie robi z艂ych transfer贸w....zawsze zdarzy si臋 w ka偶dym klubie chybiony....jak ten Belg on od zawsze mieli sk艂ad pe艂en wychowank贸w i na tym si臋 opierali z Van persie si臋 nie zgodz臋 bo mia艂 w United sory za s艂owo zajebiste sezony. Nani to taki drugi Quaresma dla mnie talent jakich ma艂o ale nigdy nie rozblys艂 na maxa ! A ju偶 na pewno nie po odej艣ciu z Manchesteru. Chicharito tu m贸g艂bym. ie zgodzi膰 ale pr臋dzej za przyk艂ad poda艂em Falcao a nie jego. Meksykanin by艂 m艂ody i chcia艂 si臋 rozwija nie starczy艂a mu pozycja rezerwowego to odszed艂 do s艂abszej dru偶yny gdzie b艂yszczy podobnie jak wielu innych np. Faraon z Milanu po pierwszym sezonie
-
@Przemek-Kaszti
to jest tylko kwota odstepnego,a nie cena jaka zaplacili -
@pimus1910 no wiem Ada艣 wiem ale trafi nagle 10 bramek z Las Palmas i Granada czy co tam teraz gra u do艂u tabeli i b臋d膮 chcieli za niego z 45 -60 mln tak samo jak za Depay'a, przeplatane transfer
-
@Przemek-Kaszti
Herculesowi nie strzeli艂 to co liczy膰 na Las Palmas -
@pimus1910 said in [Futbol]Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...:
@maloba
Absolutnie!! Pogba to najbardziej przep艂acony zawodnik na 艣wiecie!!Przep艂acony zgodz臋 si臋 jakie艣 70mln by艂oby odpowiednie. Ale on by艂 dla Juve jak m艂ody Iniesta dla Barca to za ile by艣cie go pu艣cili jakby chcia艂 zmieni膰 klub? taki jest teraz 艣wiat transferowy i nic nie poradzisz.
A United wcale nie Przep艂acilo najbardziej....dla mnie Bale do Realu za 101 mln to by艂o Przep艂acone, lepiej gra艂 na White Hartwig Lane gra艂 lepiej i mia艂 lepsza fryzure albo przyk艂ad Ibry w Barcelonie -
@Przemek-Kaszti
A co Ty chcesz od Ibry w Barcy? dobry sezon zagral przecie偶