馃彺鬆仹鬆仮鬆仴鬆伄鬆仹鬆伩 [Futbol] Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...
-
Pogba tak ale jak za Paco alcantare jest kwota dost臋pnego 110 mln to co si臋 dziwi膰...football idzie w t膮 stron臋 niestety. Kwoty b臋d膮 coraz wy偶sze i uwa偶am 偶e to chore. A por贸wnywanie Paco do osi膮gni臋膰 Pogby w Juve nie podlega dyskusji
-
@Przemek-Kaszti kwoty sa chore i beda .. Szejkowie i miliarderzy namieszali
-
United nie robi z艂ych transfer贸w....zawsze zdarzy si臋 w ka偶dym klubie chybiony....jak ten Belg on od zawsze mieli sk艂ad pe艂en wychowank贸w i na tym si臋 opierali z Van persie si臋 nie zgodz臋 bo mia艂 w United sory za s艂owo zajebiste sezony. Nani to taki drugi Quaresma dla mnie talent jakich ma艂o ale nigdy nie rozblys艂 na maxa ! A ju偶 na pewno nie po odej艣ciu z Manchesteru. Chicharito tu m贸g艂bym. ie zgodzi膰 ale pr臋dzej za przyk艂ad poda艂em Falcao a nie jego. Meksykanin by艂 m艂ody i chcia艂 si臋 rozwija nie starczy艂a mu pozycja rezerwowego to odszed艂 do s艂abszej dru偶yny gdzie b艂yszczy podobnie jak wielu innych np. Faraon z Milanu po pierwszym sezonie
-
@Przemek-Kaszti
to jest tylko kwota odstepnego,a nie cena jaka zaplacili -
@pimus1910 no wiem Ada艣 wiem ale trafi nagle 10 bramek z Las Palmas i Granada czy co tam teraz gra u do艂u tabeli i b臋d膮 chcieli za niego z 45 -60 mln tak samo jak za Depay'a, przeplatane transfer
-
@Przemek-Kaszti
Herculesowi nie strzeli艂 to co liczy膰 na Las Palmas -
@pimus1910 said in [Futbol]Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...:
@maloba
Absolutnie!! Pogba to najbardziej przep艂acony zawodnik na 艣wiecie!!Przep艂acony zgodz臋 si臋 jakie艣 70mln by艂oby odpowiednie. Ale on by艂 dla Juve jak m艂ody Iniesta dla Barca to za ile by艣cie go pu艣cili jakby chcia艂 zmieni膰 klub? taki jest teraz 艣wiat transferowy i nic nie poradzisz.
A United wcale nie Przep艂acilo najbardziej....dla mnie Bale do Realu za 101 mln to by艂o Przep艂acone, lepiej gra艂 na White Hartwig Lane gra艂 lepiej i mia艂 lepsza fryzure albo przyk艂ad Ibry w Barcelonie -
@Przemek-Kaszti
A co Ty chcesz od Ibry w Barcy? dobry sezon zagral przecie偶 -
Jak dla mnie zaden Pilkarz nie jest wart wiecej jak 70 mln . Sumy sa brane z kosmosu jak City dawalo 180 mln za messiego , a Psg wyskoczylo z 230 za sam transfer ! Jedyny czlowiek Ktory zostal kupiony za chora sume i sie splacil juz w pierwszym sezonie to C.Ronaldo . Teraz opublikowali ze Lavezzi zarabia tygodniowo 480 tys Funtow w chinach , dla poruwnania Messi 230 .
-
@maloba
W Chinach jest inna kultura i inne pieni膮dze, dlatego tak pi艂karze odchodz膮 by zarobi膰 sobie przed zako艅czeniem kariery -
@Byku-Duma-Warmii Kultura kultura ale to przesada jest . to ile Messiemu musialiby zaplacic ? czy tez Ronaldo . Skoro przecietny Lavezzi wyszzarpal fortune ?
-
sezon mia艂 dobry ...ale nie p艂aci si臋 chyba za kogo艣 70 mln 偶eby zagra艂 1 sezon ??
no chyba 偶e si臋 go potem sprzedaje za wi臋cej albo ta sam膮 kas臋 a tak nie by艂o -
@Przemek-Kaszti
Ibra kupiony zosta艂 za 45mln Do tego oddali Eto'o-bardzo mi by艂o 偶al Samuela Sprzedali chyba do Milanu za bodaj偶e 30mln,ale nie jestem pewien...a odszed艂 dlatego,偶e popad艂 w konflikt z Guardiol膮,inaczej by gra艂 dalej moim zdaniem -
@pimus1910 Do Milanu przeszed艂 za jakie艣 24 miliony. Tak wi臋c Milan zrobi艂 wtedy dobry interes
-
@pimus1910
Kupiony za 69,5mln a sprzedany za 25 mln sprawdza艂em przed napisaniem tu Milan wyszed艂 na tym najlepiej -
@Przemek-Kaszti
JA te偶 sprawdzi艂em i jest wpisana cena 45 mln euro + Eto'o -
@Przemek-Kaszti said in [Futbol]Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...:
@pimus1910
Kupiony za 69,5mln a sprzedany za 25 mln sprawdza艂em przed napisaniem tu Milan wyszed艂 na tym najlepiej@pimus1910 said in [Futbol]Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...:
@Przemek-Kaszti
JA te偶 sprawdzi艂em i jest wpisana cena 45 mln euro + Eto'oJa rozumiem, 偶e 69.5 mln to ca艂kowita warto艣膰 transferu, na kt贸r膮 sk艂ada si臋 45mln + zawodnik?