ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@mertc44 4-4-2 a pas iyi bir taktik değil ya çoğu dizilişle yenersin
-
@mertc44 en iyisi 4-3-3 a dır yine kanat veya pas
-
@ısaac-cuenca hocam çok değişti oyun gerçekten .oyunda Aktif olmak artık başarılı olmanın en önemli noktası oldu. Eskiden maçtaki 15 dakika önce gir ayarla takımı çık halloluyordu şimdi sürekli oyuncu antrenman takibi vs aktif olmayı gerektiriyor
-
@mertc44 https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/72/osm-taktikleri/3875 merhaba. bu başlığa yazın
-
Vaybe.3 sene önce dünyanın en iyi ülkesiydik. Karakanimler Kemal'ler geçti bu oyundan. Bu oyunu yaklaşık 5 yıl önce tanımıştım. Şimdi 5 yıl önceki zevkini vermiyor artık. Bilet muhabbeti vardı belki ama coinsler geldi biletli günleri arar olduk. Serverlar vardı,bütün büyük Türk menajerleri ile sohbet ederdim. Herkes online olurdu.
-
@hypograt said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
iyi aksamlar beyler
İyi akşamlar kardeşim
@mehmed-i-efsane said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Vaybe.3 sene önce dünyanın en iyi ülkesiydik. Karakanimler Kemal'ler geçti bu oyundan. Bu oyunu yaklaşık 5 yıl önce tanımıştım. Şimdi 5 yıl önceki zevkini vermiyor artık. Bilet muhabbeti vardı belki ama coinsler geldi biletli günleri arar olduk. Serverlar vardı,bütün büyük Türk menajerleri ile sohbet ederdim. Herkes online olurdu.
Bu oyunda acısıyla tatlısıyla o kadar çok anımız var ki , çok şey yaşadık , çok insan tanıdık , dost bilip de arkamızdan bıçaklayanlar arkamızdan iş çevirenler de oldu , gerçek dostlarımız da oldu . Bu oyundaki en büyük kazancım Lütfi Mert gibi adam gibi adamı tanımış olmamdır , beraber güldük beraber ağladık bir sürü anımızı paylaştık birlikte çok güzel vakitler geçirdik hala da görüşüyorum kardeşimle . Buradan Lütfi kardeşime selamlar olsun .
-
@mehmed-i-efsane o saydığın isimler hala var @karakanim
-
Hayırlı Cumalar
-
Hayırlı cumalar dostlar
-
@rvp1228 bir de o zamanlar çocuktum daha olgun olsaydım belki daha çok zevk alırdım oyundan
-
@mehmed-i-efsane her saat online ama savaştayız şuan ondandır
-
Herkese iyi günler. Sinav yogulugundan dolayi forumlara fazla giremedim nasilsiniz?
-
Hayırlı akşamlar dostlar