(L)egia Warszawa
-
Legia Warszawa - Bruk-Bet Nieciecza 3:0 (0:0)
Guilherme (53. min.), Pasquato (56. min.), Hamalainen (65. min.)
Żółte kartki: Miković, Słaby (Bruk-Bet)Legia Warszawa: Malarz - Broź, Dąbrowski, Pazdan, Hlousek - Pasquato, Mączyński, Guilherme, Moulin (80' Kopczyński), Hamalainen (67' Szymański) - Niezgoda (71' Sadiku)
Bruk-Bet Nieciecza: Mucha - Jovanović, Putiwcew, Słaby - Pawłowski, Kupczak, Piątek, Miković (78' Szarek) - Stefanik (66' Janjatović), Śpiączka (80' Guba), Ianku
-
Ozdobą meczu bramka Pasquato:flag_it:, który pięknym wolejem pokonał bramkarza rywali.
-
-
@cezarro
Tak jak ostatnio wspominałem o tym, że Legia strasznie gra w kratkę, po raz kolejny to się potwierdziło. Tak się nie da zdobyć mistrza kraju. -
@byku-duma-warmii said in (L)egia Warszawa:
@cezarro
Tak jak ostatnio wspominałem o tym, że Legia strasznie gra w kratkę, po raz kolejny to się potwierdziło. Tak się nie da zdobyć mistrza kraju.Da się , bo inne zespoły również grają w kratkę
-
@cezarro
Oby, bo tylko Legia ma szanse powalczyć w Europie. -
Ale do Benevento XD No nie wiem czy on tam się wybije, jak oni mają ledwo punkt w tym momencie.
-
@toomanyways
Czytałem, że daje sobie rok na przekonanie jakiegoś lepszego zespołu do siebie, ale ciekawie jak będzie w jego przypadku. -
@byku-duma-warmii Życzę mu jak najlepiej, ale jak będzie się kładł jak to bywało w Ekstraklasie, to prędzej czy później do niej wróci, i to nie do Legii tylko do Termaliki
-
@cezarro W Nottingham Forrest grał dobrze, więc szczebel niżej powinien sobie spokojnie poradzić i się odbudować. Dobry ruch
-
@mati-colchoner
Też mi się wydaje, że to może być dobre wyjście, zawsze lepiej niż gra w naszej III lidze.