Pomoc OSM 🤔
-
Potrzebuję pomocy. Nie wyświetlają się moje dane poprzez zakładkę --> Profil. Gdy wejdę w edycję to wywala mi błąd. Co może być tego przyczyną. Spotykam się z tym po raz pierwszy, więc zaciekawiło mnie to i liczę, że wiecie dlaczego tak się stało/
Dziękuję za opis sprawy i screeny. Sprawa zgłoszona na stronie rozwiązywania problemów - mam nadzieję, ze szybko cos z tym irytującym zjawiskiem zrobią :thumbsup_tone1:.
-
@kamson73
Dziękuję za opis sprawy i screeny. Sprawa zgłoszona na stronie rozwiązywania problemów - mam nadzieję, że szybko coś z tym irytującym zjawiskiem zrobią :thumbsup_tone1:. -
@didierluk said in Pomoc OSM:
Można zablokować kogoś żeby nie wysyłał zaproszeń? doceniam to, że chce mnie mieć w swojej lidze ale wysyłanie kilka razy dziennie to trochę przesada
Mam tak non stop z kilkoma graczami. Nie da się tego zablokować. Ignoruj to, znudzi mu się.
-
Macie problem z wyświetleniem profilu grupy? Mi na 3 przeglądarkach aktualnie wyskakuję błąd.
-
@stefan-joptwojmać
u mnie to samo -
Jak już się przebiłem to teraz takie cuś
-
-
Przytoczę się do kolegów także nie otrzymałem pnktow za MP na głównym.
-
@didierluk U mnie jest podobnie.zamiast awansować w rankingu po Białorusi to spadam.Możliwe,że ci z góry poszli na urlop świąteczny i powylaczali systemy odpowiedzialne za naliczanie punktów.
-
@Dovco_HandF
Jurku możesz sprawdzić co się z tym dzieje z tymi punktami ?
Mi się wydaje, że to mogą być błędy spowodowane ostatnią aktualizacją wprowadzoną przed kilkoma dniami. -
@klosek @Didierluk @FORMOZA @huzar-shakir @Byku-Duma-Warmii
Wielu graczy ma podobne błędy w ostatnim tygodniu.
Problem ma być rozwiązany w niedługim czasie i zaległe punkty zostaną dodane. -
@mihau1878
Super, dzięki za pomoc Michał -
Od czego zależna jest potrzebna ilości punktów menadżerskich przy kupowaniu zawodników z listy transferowej?
-
@hoobson1
Tutaj nie ma powiązania z punktami menedżerskimi. Zawodników z listy transferowej możesz kupować kiedy tylko zapragniesz, oczywiśnie musisz posiadać odpowiednie fundusze, na danego gracza. -
@byku-duma-warmii said in Pomoc OSM:
@hoobson1
Tutaj nie ma powiązania z punktami menedżerskimi. Zawodników z listy transferowej możesz kupować kiedy tylko zapragniesz, oczywiśnie musisz posiadać odpowiednie fundusze, na danego gracza.Klikająca na zawodnika z listy transferowej pokazuje mi się jego cena + 1pkt menadżerski. A co dziwne w przypadku np Fabregasa z ceny 68,39 po kliknięciu na niego cena schodzi do 26,56 + 1675 pkt.
Piszecie, że tylko odpowiednie fundusze, więc czemu u mnie dodatkowo potrzebne są punkty? -
@hoobson1 w przypadku jeśli zabraknie Ci kasy na transfery płacisz "monetami".dlatego też przy nazwisku Fabregasa wyskoczyła Ci taka a nie inna liczba dodatkowych monet do zrealizowania zakupu zawodnika monety możesz w prosty sposób zdobyć poprzez osiąganie celi bądź najszybciej to sobie je zakup.można też pobawić się w zagranie dominacji.wtedy na pewno dostaniesz kilka tysi za wszystkie kontynenty jest jednak mały szczegół - może to potrwać ... kilka lat
Punkty menedżerskie to całkiem inna para kaloszy