MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@mihau1878 @Byku-Duma-Warmii Byku Warjacie
-
@maloba
Sam jestem zaskoczony -
Za nami 17 kolejek mistrzowskiej ligi. Przypominam, że jesteśmy w trakcie grania najważniejszej ligi roku 2016 w polskiej społeczności OSM: indywidualnych Mistrzostw Polski OSM :thumbsup_tone1:. Zwycięzca na zawsze lub do końca OSM zostanie zapisany złotymi literami w historii polskiego OSM :ok_hand_tone1:.
I. Czołówka
1.Lideruje sensacyjnie Byku Duma Warmii, który psim swędem dostał się do finału, a teraz rozwala system.
2.Goni go klosek, przez wielu uważany za faworyta do końcowego zwycięstwa. To weteran OSM, który przeżywa drugą młodość w grze.
-
Na najniższym stopniu podium mamy na razie bylus22, również weterana lig OSM, który już był przez moment na najwyższym stopniu podium i nadal będzie chciał tam wrócić.
-
Najbardziej pechowe miejsce dla sportowca okupuje ciamajda. On jednak jest złotym medalistą tej edycji MP w oczach bukmacherów. Za każdego postawione złotego na niego, w przypadku wygranej trzeba... dopłacić kolejnego złotego. Kij... nie interes!
-
Cezarro jest niby dopiero piąty. Ale dla niego to jak gwizdnąć i zaraz odrobi 2 mecze straty do lidera!
-
sniki26, Moderator Forum, nasz stary as nad asy, najwyżej obecnie notowany członek polskiego Personelu w tym zestawieniu.
-
damśli7 to kolejna pozytywnie zakręcona postać naszego polskiego piekiełka w OSM/kolejny Faworyt do wygrania ligi przez duże F.
-
Zamyka to towarzystwo godne najlepszej świątecznej butelki Jackie Danielsa nie kto inny jak kapitan polskiej reprezentacji w OSM: Łukasz Kowalski.
II. Walka o zaliczenie celu
-
mihau1878 otwiera grupę menadżerów, która będzie chciała zająć przynajmniej 9 miejsce w tej arcyciekawej lidze :ok_hand_tone1:.
-
Damiś27 właśnie zmienił grupę z PSG na PE. Czy zmiana ta zaowocuje marszem w górę tabeli? Zapewne. Inaczej po co byłaby ta nieoczekiwana zamiana miejsc?
-
Tyle samo punktów co ww. ma też cogito, który był czarnym koniem zawodów, ale trochę wyblakł z emocji. Trochę czarnej farby i wróci do rozgrywania!
-
kalka301 dopiero niedawno zauważył, że nie gra z botami,a ze ścisłą czołówką polskiego OSM i już nie krzyczy, że jest w dolnej części tabeli.
-
Pechowa 13. pozycja przypadła w udziale piszącemu te słowa, moderatorowi ligi również. I co tu dużo dodawać. Chłop ma zniżkę formy akurat w samym finale. Oj Dovco_HandF - ruchy!
III. Walka o to, aby nie być ostatnim
-
Listę menadżerów, którzy mają do tej pory mniej niż 20 punktów otwiera CorreThe. To lider tej grupy, ale on wolałby być zapewne liderem całej ligi. Spoko, ale najwcześniej za rok.
-
kuba-fala cały czas mówi, że jeszcze nie powiedział ostatniego słowa w tej lidze. Ale kuba, ty przestań gadać, ty zacznij coś grać!
-
Biker294 ma mało czasu na grę jak sam twierdzi, a rywale mają dużo czasu. Efekt? Widoczny.
-
Rusewicz podniósł ręce do góry, że on wysiada z tego zatłoczonego mistrzami OSM tramwaju w tym roku, ale za rok nie bójcie żaby, to będzie inna melodia i inne rymy.
-
RTS1910_FCS jest ostatni na półmetku i zamyślonym wzrokiem patrz na znikające punkciki na horyzoncie ligi: to rywale, odjeżdżają jak samotni rewolwerowcy na Dzikim Zachodzie. Jemu pozostały ślepaki, stara, kulejąca szkapa i sen o 17 miejscu...
I tyle w temacie - usłyszymy się za 17 dni :microphone2:
-
-
@Byku-Duma-Warmii nie przyznawaj sie pisz ze taki byl plan i go realizujesz
-
@Dovco_HandF Swietne podsumowanie
-
@maloba Dzięki. Mam nadzieję, ze nikogo nie uraziłem. Pisałem to pół żartem, pół serio .
-
@Dovco_HandF Wyszlo Rewelacyjnie :muscle_tone2:
-
@maloba
Nie będę kłamał -
@Byku-Duma-Warmii to nie klamstwo to lans
-
@Dovco_HandF Świetne podsumowanie a najbardziej rozwaliłeś mnie tekstem o kalce moim kolegą z grupy..Ale on taki jest nieobliczalny..ma jeszcze nie ustabilizowana formę ale to duży talent.
-
@martin343 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Dovco_HandF Świetne podsumowanie a najbardziej rozwaliłeś mnie tekstem o kalce moim kolegą z grupy..Ale on taki jest nieobliczalny..ma jeszcze nie ustabilizowana formę ale to duży talent.
@kalka301 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@martin343
hahah , Dzięki Dovco xdDo usług, panowie :.
-
@Dovco_HandF Kto odszedł z Finału MP?
-
@Damiś27 Komuś nerwy puściły? Przecież to tylko gra, zabawa, relaks... :thinking:
-
@Dovco_HandF
Ja nie Xd -
@Damiś27 damśli7 jest/był na pozycji nr 7...
-
@Dovco_HandF
Może przez przypadek, nie wierze , żeby sam odszedł -
@Dovco_HandF Co to ma być?Club temporarily unavailable serio?