IV Turniej Narodów (WNT 2017/18)
-
-
@łukasz-kowalski
Jaki jest końcowy wynik bitwy ? -
@sniki26
Kurczę, szkoda myślałem, że w tym roku się uda dotrzeć chociaż dalej niż w poprzednim roku :slight_frown:. -
-
Dziękuję wszystkim za udział w WNT, za włożone własne środki.
Bardzo szkoda mi tej bitwy, nie lubię się tłumaczyć ale wskoczyły nam 3-4 razy takie wyniki, które w kursach bukmacherskich miałyby kurs 10 a tu jednak padały. -
Jeszcze siła wyjściowej jedenastki z tym, że przestałem kupować i trenować zawodników od 18 kolejki, bo zostały mi już same oddania i puchar w między czasie. Jak widać, aby rywalizować na najwyższym poziomie potrzeba też sporo monet na transfery.
-
Komu jest smutno po meczu z Rosją, można sobie przypomnieć finał TN z Rumunią z 2016 r. Tylko że w takim składzie Polska już nigdy nie zagra.
-
@bounty-8358 WNT już nie wygramy, ale postaramy się wygrać jako Młodzieżowa Reprezentacja Polski w turnieju World Sub Cup
-
Trzymam kciuki i piję już za zwycięstwo
-
@bounty-8358 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Komu jest smutno po meczu z Rosją, można sobie przypomnieć finał TN z Rumunią z 2016 r. Tylko że w takim składzie Polska już nigdy nie zagra.
szczerze to skład na bitwę z Rosją nie był gorszy od składu mistrzowskiego, mało tego... oceniajac bieżącą dyspozycję, uważam to zestawienie za najmocniejsze w historii kadry
-
Nie znam się i nie interesują mnie składy, jestem kibicem, interesują mnie wyniki tylko
-
@bounty-8358 said in IV Turniej Narodów (WNT 2017/18):
Nie znam się i nie interesują mnie składy, jestem kibicem, interesują mnie wyniki tylko
szanuję subiektywne zdanie postronnego kibica
-
Już tylko kibic. Szczęśliwego Nowego Roku i pamiętajmy " Kto nie ryzykuje szampana nie pije.
-
Turcy trochę słabo jak na taką ekipę liczyłem, że bardziej postawią się Rumunom, no ale to lekko ponad połowa bitwy. W tym turnieju stawiałbym na Indonezję:)
-
Może też częściej zapodawać wyniczki WNT nie jestem królem internetu a czasem zaglądam co słychować w wiekim świecie
-
@bounty-8358
Spoko, postaramy się częściej tutaj wrzucać wyniki innych spotkań. -
Kolejny z trwających ćwierćfinałów.
-
Rumunia:flag_ro: vs Turcja:flag_tr: - runda 17/22
Serbia:flag_rs: vs Argentyna:flag_ar: - runda 18/22