Nowe pomysły!
-
@mihau1878 said in Nowe pomysły!:
Macie pomysły, które ulepszą OSM?
Nie mamy , a nawet jak mamy to i tak nikogo to nie interesuje tak że możesz spokojnie zamknąć temat
-
Mój pomysł o którym mówiłem już kilka lat temu...
Wprowadzić taką możliwość, aby menadżer decydował na ile sezonów podpisuje kontrakt z klubem, bez resetowania klubu po 1 sezonie - jeśli np. podpisze kontrakt na 2 lub 3 sezony.
Zawsze jak wybieramy nowy klub to w podglądzie mamy informację, że kontrakt trwa jeden sezon. Warto to zmienić, wtedy OSM będzie bardziej realistyczny. Ale znając życie i tak zostanie to wrzucone do kosza - chociaż to zmiana kosmetyczna. @mihau1878 -
@kruk94 said in Nowe pomysły!:
chociaż to zmiana kosmetyczna
To nie byłaby zmiana kosmetyczna tylko diametralna. Od kiedy istnieje OSM - gra toczy się przez jeden sezon i tak ma być. Taka jest idea i sens tej gry. Też miałem problem, żeby to zaakceptować na samym początku.
-
@daroo933 said in Nowe pomysły!:
dodatkowo zrobić coś takiego, że można przeprowadzać zmiany w trakcie np przerwy..
Myślą o tym, ale technicznie jeszcze nie są na to gotowi :thumbsdown_tone5:.
-
Jak grasz ponad 40 kolejek mocną drużyną z zachodniej ligi to pod koniec sezonu masz zawodników 105+ - słabo się już trenują, ciężko sprzedać a lepszych i tak bardzo mało. Drugi sezon więc już trochę byłby nudny bez transferów. Podkręcanie progresu to jedna z ciekawszych rzeczy w tej grze
-
@didierluk tyle że jak dam napisałeś powyżej +105 jest ciężko wytresować grajka,chyba że za monetki ...
-
stworzenie nowych ligi np. PlusLiga ( siatkówka ) wtedy siatkarzami fajnie by sie grało jak dla mnie
ogólnie założyć ligi z klubami z innych dyscyplin
-
Ja już kilka razy powtarzałem i powtórzę to jeszcze raz. Wprowadzenie do apki forum lub stworzenie nowej apki obsługującej forum. Druga rzecz to możliwość zarządzania grupą z apki.
-
@toomanyways
Ty nie masz dostępu z telefonu do forum ? U mnie jest taka możliwość i to właśnie przez apkę wchodzę na forum. Sprawdź w ustawieniach czy tam nie masz dostępu do forum. -
@byku-duma-warmii faktycznie. Jest taka opcja ale mało widoczna. Dopiero teraz zauważyłem
-
@toomanyways
Najważniejsze, że już masz dostęp do forum z apki :slight_smile:. -
Nie wiem czy jest, bo nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji, ale przydałoby się zrobić możliwość wysłania wiadomości do całej grupy.
-
@stefan-joptwojmać w ustawieniach na apce masz dojście do fora.jeśli chodzi o wysyłanie wiadomości do członków grupy pozostaje chyba na razie tylko czat grupowy.lepsze to jak nic.
-
@toomanyways said in Nowe pomysły!:
Ja już kilka razy powtarzałem i powtórzę to jeszcze raz. Wprowadzenie do apki forum lub stworzenie nowej apki obsługującej forum. Druga rzecz to możliwość zarządzania grupą z apki.
To będzie. Pracują nad tym. Wszystko co jest wdrożone na PC-tach i Mac-ach ma być wcześniej czy później zaimplementowane na aplikacje mobilne .
-
stworzenie turnieju na podobe turnieju 4 skoczni w skokach narciarskich
polegało by to na zagraniu w 4 ligach ( tu by liczyły sie by najlepsze nacje w skokach
-Polska
-Austria lub Słowenia
-Niemcy
-Norwegiado turnieju by przystopila by każda grupa chętna np 4 grupy po 4 graczy reszta klubów by była wolna i tak dalej 5 grup to po 3 graczy i reszta klubow wolna ( tez ilosć graczy by decydowała od ilości klubów w danej lidzę )
Reszta zasad to juz by się wymyśliło później lub mozna było by cos tam zmienic
Może głupie ale może by było by to fajny turniej ( wymyśliłem to bo jestem fanem skoków )
-
Przydałby się czat w rozgrywane lidze tak jak było w OSM 2.0 starsi gracze pamiętają
-
@marcin657827 said in Nowe pomysły!:
Przydałby się czat w rozgrywane lidze tak jak było w OSM 2.0 starsi gracze pamiętają
To było dobre.Takie małe "gg" na OSM