Tematy niezwiązane z OSM i sportem
-
Temat ten powstał po to by każdy z nas mógł sobie porozmawiać na luźne tematy niezwiązane ze sportem i OSM :slight_smile:
-
@byku-duma-warmii said in Tematy niezwiązane z OSM i sportem:
Temat ten powstał po to by każdy z nas mógł sobie porozmawiać na luźne tematy niezwiązane ze sportem i OSM :slight_smile:.
No w końcu taki temat o jaki prosiłem. W końcu można gdzie dyskutować xd
-
@daroo933
Na Twoje życzenie właśnie :slight_smile: -
to ja zacznę jak tam w polityce ? xD
-
@daroo933 said in Tematy niezwiązane z OSM i sportem:
@suchy998 said in Tematy niezwiązane z OSM i sportem:
to ja zacznę jak tam w polityce ? xD
Ja polityka kompletnie się nie nie interesuje nie mogę patrzeć na tych :clown:
O debilizmie polskich parlamentarzystów niema co pisać banda idiotów z których śmieje się cały świat .
-
@huzar-shakir bada debili ale tak pisałem o tej polityce dla jaj xD
-
@byku-duma-warmii said in Tematy niezwiązane z OSM i sportem:
Temat ten powstał po to by każdy z nas mógł sobie porozmawiać na luźne tematy niezwiązane ze sportem i OSM :slight_smile:.
Żeby nie było spamu w innych wątkach, to podjęliśmy decyzję o założeniu specjalnego wątku dla i do spamu. Ale to znaczy, że wszelkie spam spoza SPAM-u będziemy usuwać. Więc proszę, skupcie się na spamowaniu tu, a nie gdzie popadnie, żeby potem nie było pretensji .
-
@dovco_handf mówisz i masz Jerzy
-
Brak spamu? Nie do wiary XD
-
@toomanyways said in Tematy niezwiązane z OSM i sportem:
Brak spamu? Nie do wiary XD
Spokojnie daj temat to zobaczysz co będzie się działo xD
-
szkoda ze nie było 4 serii w skokach Tande by zwalił tak samo jak rok temu na turnieju 4 skoczni xD
-
@suchy998 said in Tematy niezwiązane z OSM i sportem:
szkoda ze nie było 4 serii w skokach Tande by zwalił tak samo jak rok temu na turnieju 4 skoczni xD
Tematy niezwiązane z OSM i sportem tu poruszamy. O "skoczkach powietrznych" piszemy w Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną :thumbsup_tone1:. Trzymajmy się tematyki topików
-
@dovco_handf eh oki
-
@suchy998 Dzięki :thumbsup_tone1:.