• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Hile

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
2 Posts 2 Posters 592 Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • George R MartinG Offline
    George R MartinG Offline
    George R Martin Turkish Users
    wrote on last edited by George R Martin

Merhaba ben George R Martin isimli kullanıcıyım. Oynadığım Meksika Liginde Cristian Alan (Umas Pumas) isimli kullanıcıyla rekabet halindeyim ancak bu kullanıcının Dany Phantom (Atlas Guadalajara) isimli bir hesabı daha olduğunu düşünüyorum çünkü aralarında oynadıkları maçlarda Atlas takımı kaleci yerine forvet, forvet yerine kaleci oynatıyor bu şekilde farklı galibiyetlerle kendisine haksız gol averajı sağlıyor çoklu hesap olmasa bile 2 kullanıcı aralarında böyle bir hile yaptıklarından yine de suçlu olmalı. Rapor etmeme rağmen suçlu bulunmadılar ve ben bunu anlayamıyorum. 1. ve 2. resimde de görüldüğü gibi aralarındaki iki maçta da bu durum geçerli. Oyunu gerçekten seviyorum ama bu tür olayları cezalandırmayacaksanız oyundaki adaletten şüphe duyacağım. Umarım bu durumla ilgilenirsiniz şimdiden teşekkürler.0_1516889607080_1.png
    0_1516889625666_2.png

M 1 Reply Last reply
    0
  • M Offline
    M Offline
    manhay
    replied to George R Martin on last edited by

Merhaba @george-r-martin

Forumdan hile bildiriminde bulunmak yasaktır. Raporlayacagınız kişinin profiline girip oradan kanıtlarıyla birlikte ayrıntılı olarak hileyi rapor et kısmından rapor edebilirsiniz. Raporladıktan sonra mailinize gelen aktivasyon işlemini tamamlamayı unutmayınız. Raporunuzla 72 saat içerisinde ilgilenilecektir. Yeterli kanıt bulundugu anda menajer hakkında gereken yapılacaktır. İyi forumlar.

Staff Support : Turkey

tr.support@onlinesoccermanager.com

Kimsenin üzerine fazla düşmeyin, sonra eziliyorlar ve suçlu yine siz oluyorsunuz.

1 Reply Last reply
    1

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular