LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
Losowanie 1/16 finału Ligi Europy.
-
@byku-duma-warmii Bez wątpienia będzie na co popatrzeć Największe hity to Real - PSG i Barcelona - Chelsea. O ile w tym pierwszym meczu faworytem dla mnie jest Real to Barca czy Chelsea bez faworyta ale mam nadzieję że uda się wyeliminować Barcę jak 4 lata temu w półfinale
-
@marcin657827
Mi od razu przychodzi na myśl pamiętny półfinał pomiędzy Chelsea, a FC Barceloną i przepiękny gol Andresa Iniesty, który zapewnił awans do finału LM. -
@byku-duma-warmii i Ballack co gonił sędziego
-
@marcin657827
Haha, bez kitu świetne to było -
KASZANKAAAAA powraca
-
Kto ogląda Juve z Totkami? Jak na razie sporo się dzieje, 2-1 dla Juve, tuż przed przerwą Higuain mógł strzelić swojego 3 gola, ale trafił z karnego w poprzeczkę. Ale to Totki bardziej przyciskają defensywę Juve jak na razie.
-
Oglądam transmisje łączoną, ale meczyk z Juve ciekawszy, bo w drugim meczu manchester city zdominował Basel i jest 3:0
-
Dosyć dziwna sprawa bo okazało się że o 18:00 rozegrany został pierwszy mecz 1/16 Ligi Europejskiej Crvena Zvezda Belgrad - CSKA Moskwa. A LE gra przecież w czwartek.
-
@toomanyways
Czasami tak bywa, że spotkania Ligi Europy rozgrywane są we wtorek lub środę. -
@toomanyways
Mecz był dziś, ponieważ Partizan na tym samym stadionie gra w LE w czwartek z Viktorią Pilzno -
@mihau1878
Dzięki za wyjaśnienie Michał :slight_smile:. -
No to Juve będzię miało ciężką przeprawę w rewanżu, Manchester City już wywalczył awans. Dziś stawiam na Real i Liverpool po ciężkiej przeprawie powinien wygrać
-
@marcin657827 Real może dostać, ale meczycho zapowiada się ciekawie.
-
@toomanyways mi coś podpowiada że Real łatwo wygra ale mogę się mylić