馃彺鬆仹鬆仮鬆仴鬆伄鬆仹鬆伩 [Futbol] Premier League, angielska pi艂ka, pi艂karze...
-
@ToomAnyWays
艢wietny mecz zagra艂a wczoraj nasza dru偶yna, szkoda znowu tej nie skuteczno艣ci, bo mecz by艣my szybciej zako艅czyli, ale wygrana cieszy. Bardzo zdenerwowa艂a mnie ta kontuzja Mikiego , akurat teraz jak ci膮gn膮艂 ca艂y zesp贸艂, ale dobrze, 偶e to nic powa偶nego, ale wr贸ci dopiero na mecz z Sunderlandem w Boxing Day A wolny Pogby palce liza膰, szkoda, 偶e to nie wesz艂o -
@ToomAnyWays byloby na prezenty no nic jutro trzeba sprobowac anglia gra sa tez mecze pucharowe .
-
Manchester United pokonuje na wyje藕dzie Crystal Palace 2-1 po golach Pogby i Zlatana. Ale musz臋 przyzna膰 偶e s臋dzia troch臋 wypaczy艂 wynik meczu. Ewidentny karny podczas walki w polu karnym CP Ledleya i Rojo, gdzie gracz CP wybi艂 pi艂k臋 r臋k膮 i nieuznany gol Maty, przy kt贸rym s臋dzia pokaza艂 spalonego - powt贸rka pokazuje 偶e go nie by艂o Ostatnio mam wra偶enie 偶e s臋dziowie wypaczaj膮 wyniki mecz贸w United. To nie pierwszy przypadek w tym sezonie.
-
@ToomAnyWays
Najwa偶niejsze, 偶e uda艂o si臋 wygra膰 Poza tym s臋dzia bardzo s艂aby myli艂 si臋 w dwie strony . Moim zdaniem potrzebujemy jakiego艣 drugiego kreatywnego pomocnika typu Pogba, kt贸ry nie b臋dzie si臋 ba艂 wzi膮膰 odpowiedzialno艣ci na siebie, bo Herrera jako艣 nie pasuje mi do naszego sk艂adu Czasem ma jaki艣 przeb艂ysk, ale dzi艣 go bacznie obserwowa艂em i pierwsze podanie do ty艂u zamiast przyspiesza膰 akcj臋, nie takiego gracza nam trzeba -
@Byku-Duma-Warmii
Co do Herrera nie mog臋 si臋 wypowiedzie膰 o meczu z CP bo widzia艂em tylko 7 min pierwszej po艂owy. Ale za to z Tottenham zagra艂 super zawody, pokazywa艂 si臋 kreowa膰 akcje by艂o wida膰 偶e bardzo chce po za tym r贸wnocze艣nie dobrze gra w defensywie. Zreszt膮 Carrick zagra艂 r贸wnie偶 艣wietne zawody -
Ale nie ukrywam 偶e potrzeby jest kto艣 typu Pogby w 艣rodku jak i zar贸wno na skrzyd艂ach bo nie ukrywam 偶e Martial czy Rashford to nie s膮 typowi skrzydlowi, nie wiem nawet czy w obecnym ustawieniu kim艣 na tej pozycji sprawdzi艂by si臋 Payet....
-
@Przemek-Kaszti
Akurat mecz z Tottenham by艂 dobry w jego wykonaniu to powinni艣my go zast膮pi膰 kim艣 lepszym, a co do Martiala to ca艂y czas licz臋, 偶e wr贸ci do poziomu jaki reprezentowa艂 w tamtym sezonie -
@Przemek-Kaszti Bierzemy Payeta za Martiala :rofl:
-
@ToomAnyWays
bierzemy go bez dw贸ch zda艅 i klauzura odkupu no bo Martial ma dopiero 21 lat i licz臋 偶e odnajdzie form臋 w ko艅cu -
swoj膮 drog膮 jestem ciekaw czy Depay ma faktycznie tak膮 s艂ab膮 form臋 偶e nie 艂apie si臋 nawet do 18-stki......
-
@Przemek-Kaszti Niech Mou pu艣ci go na wypo偶yczenie nawet do Championship, tam mo偶e odpali膰
-
@ToomAnyWays
To mog艂o by by膰 dobre rozwi膮zanie -
@ToomAnyWays
Depay do Championship? Nie s膮dzicie,偶e to dla niego ogromny krok w ty艂? On ma si臋 rozwija膰,wi臋c moim zdaniem je艣li wypo偶yczenie to tylko do jakiego艣 topowego zespo艂u,ale w s艂abszej lidze,偶eby m贸g艂 si臋 odbudowa膰 -
@pimus1910
Ale najlepiej, 偶eby zosta艂 w Anglii. S艂ysza艂em, 偶e Everton jest zainteresowany nim, wi臋c wypo偶yczenie do nich to bardzo dobra propozycja -
@Byku-Duma-Warmii
No i to ju偶 lepsza opcja -
@Byku-Duma-Warmii M贸g艂by p贸j艣膰, o ile Mou nie powie 偶e nie chce wzmacnia膰 grupowego rywala