LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
@toomanyways
Nie lubię takich drużyn to antyfutbol. -
@byku-duma-warmii Ja wiem czy antyfutbol, tak ułożył się mecz. Przyszedł moment, że Juve zaczęło coś grać i przekuli to na gole, a zdobytej przewagi nie dali sobie wydrzeć do końca.
-
Kontrowersyjna sytuacja , był faul czy też nie ? Oglądając materiał video widać wyraźnie spóźnioną interwencję Vertonghena , jednak zawodnik Juventusu przeskakuje nad obrońcą Tottenhamu i dopiero później upada. Jak dla mnie to było padolino . Gdyby jednak Marciniak w tej sytuacji gwizdnął karnego to nie można by było mieć do niego pretensji , tym bardziej że w Lidze Mistrzów arbiter nie może skorzystać z pomocy VAR-u.
-
@toomanyways
Masz rację, nikt tak cynicznie nie potrafi grać jak oni, dlatego może to tak denerwuje albo to, że w dwumeczu byli zdecydowanie gorsi od Kogutów. -
@byku-duma-warmii said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
@toomanyways
Nie lubię takich drużyn to antyfutbol.A Manchester United? xd
-
@mihau1878
To zdecydowanie co innego jest, oni potrafią grać do przodu, zauważ mecz z Chelsea tam zagrali dobry mecz i wcale nie grali autobusu. A przykładowo podam mecz Chelsea z Manchesterem City gdzieś goście nawet nie chcieli grać, a przegrywali ten mecz, to jest chyba antyfutbol. -
@mihau1878 Atletico jest tu zdecydowanym faworytem. Może Arsenal jka będzie w formie może im pokrzyżowac szyki. Finał tych dwóch drużyn byłby prawdziwym hitem na zakończenie turnieju :ok_hand_tone2:.
-
@dovco_handf
Chyba, że już wcześniej na siebie trafią :thinking: -
@dovco_handf Zobacz Panie Jurku ze te wszystkie jakze mocne druzyny w LE sa bez formy . Wystarczy popatrzec na tragedie jaka prezentuje Arsenal i Borussia . Milan niby za nowego trenera zaczal cos grac ale wpada hm slaby Arsenal i sprzatja jak Mama na swieta . Ale fakt Atleti mocny kandydat do wygrania I bardzo im tego zycze !!!
-
@maloba Jak to się mówi o Atletico? Za mocne na LE, za słabe na LM :ok_hand_tone3:.
-
@dovco_handf Troche jak kiedys o Hiszpanii Byle kto dwa razy w ciagu trzech lat w finale nie gra , wczesniejsze wygrane w LE zwiastowaly narodziny potegi jednak kryzys nikogo nie omija Za rok wroca i znowu zakreca karuzela w LM
-
@dovco_handf
Za rok wrócą do LM i coś czuję, że jak dobrze przepracują letnie okienko transferowe to mogą mocno namieszać w przyszłym sezonie.