đ©đȘ [Futbol] Bundesliga, niemiecka piĆka, piĆkarze...
-
@dovco_handf MiaĆem na myĆli ĆŒe Lewy moĆŒe mieÄ 100 bramek dla Bayernu w Bundesliga. Na razie ma 99, razem z 2 bramkami z dziĆ. LiczÄ na jeszcze. BÄdzie to kolejny pokaz, poprawianie statystyk i rekordĂłw Lewego :flag_pl:
-
@damiĆ27 I ĆŒal ĆciĆnie znowu co niektĂłrych jego anty-fanĂłw .
-
@dovco_handf Ja siÄ cieszÄ ĆŒe Polska :flag_pl: ma takiego Ćwietnego napastnika. Dla mnie jest to najlepszy napastnik na Ćwiecie.
KaĆŒdy ma swoich ulubionych graczy, oczywiĆcie nie da siÄ doceniaÄ wszystkich bo kaĆŒdy jest inny. A powodĂłw "nie lubienia" graczy jest wiele i oczywiĆcie znajdÄ siÄ osoby co sÄ zazdroĆni. -
-
@damiĆ27 Hattrick Lewego i 100 gol w Bayernie! ChoÄ cieniem kĆadzie siÄ na tym wystÄpie przestrzelony karny i przerwanie dĆuugiej serii strzelonych karnych. Ostatni raz nie strzeliĆ karnego 17 sierpnia 2014 w Pucharze Niemiec.
-
@dovco_handf
Ale zaraz kolejnego wykorzystaĆ. -
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Bundesliga , niemiecka piĆka, piĆkarze...:
@dovco_handf
Ale zaraz kolejnego wykorzystaĆ.Teraz chyba zacznie ktoĆ inny strzelaÄ jedenastki u BawarczykĂłw.
-
@mihau1878
Wydaje mi siÄ, ĆŒe raczej nie. -
@byku-duma-warmii U nich nie ma, ĆŒe do pierwszego przestrzelonego i zmian?
-
@mihau1878
Nawet nie wiem, ale Lewy z nich wszystkich jest najpewniejszy, wiÄc pewnie dalej bÄdzie strzelaĆ. -
@byku-duma-warmii Mi siÄ wydaje, ĆŒe majÄ takÄ zasadÄ, jest kilku dobrych graczy, wiÄc teraz James, Muller, czy Robben mogÄ dostaÄ szansÄ
-
@byku-duma-warmii said in [Futbol]Bundesliga , niemiecka piĆka, piĆkarze...:
@dovco_handf
Ale zaraz kolejnego wykorzystaĆ.PokazaĆ tym samym, ĆŒe ma stalowe nerwy a ten przestrzelony karny to wypadek przy pracy - nie jest jakimĆ robotem :robot:.
-
Wyniki 26 kolejki Bundesligi:
Tabela i skrĂłty--> :goal:
-
W Bayernie Monachium w najbliĆŒszym czasie bÄdÄ waĆŒyÄ siÄ losy skrzydĆowego Arjena Robbena . 34-latek ma kontrakt waĆŒny do 30 czerwca tego roku, do tej pory nie podjÄ Ć decyzji odnoĆnie swojej przyszĆoĆci.
"RobiÄ siÄ trochÄ niecierpliwy, ale nadal nie wiem czy zostanÄ w Bayernie. W kwietniu mam siÄ spotkaÄ z zarzÄ dem i przedyskutowaÄ sprawÄ. OdejĆcie na emeryturÄ jest jednÄ z opcji, ale z drugiej strony: wciÄ ĆŒ czuje siÄ na siĆach, aby graÄ na wysokim poziomie przez najbliĆŒszy sezon, moĆŒe dwa. To waĆŒne, aby wybraÄ odpowiedni moment na odejĆcie, ale zarazem to bardzo trudne zadanie" - stwierdziĆ holenderski zawodnik.