Ligi w których gramy
-
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@stefan-joptwojmać Robert,sam to wymyśliłeś Nie mów że zostałeś pokonany przez to co stworzyłeś ???
Mnie się dziś udało ograć @Ochowiak .Nic tylko się cieszyć z wygranejPoczątek miałem ciężki i nieudany, ale broni nie złożyłem
-
@stefan-joptwojmać ja sobie tutaj trenuję, a jeśli nadarzy się okazja żeby ograć któregoś z Was będę zadowolony
-
@łukasz-wierzbowski
Gra się tak jak przeciwnik pozwala, więc widzisz na jednym slocie przeciwnicy dają Ci wygrywać, a na innym masz zdecydowanie trudniejsze zadanie. -
@stefan-joptwojmać ja sobie tutaj trenuję, a jeśli nadarzy się okazja żeby ograć któregoś z Was będę zadowolony
Taka liga grupowa to idealne miejsce do treningu, każdy coś sprawdzi na 100%:)
-
@stefan-joptwojmać Pewnie,choć na niektórych zapewne nie będzie używać się taktyk testowych
-
Wczoraj przerwa na puchary, a dziś jadymy dalej.
Tutaj już liga.
-
Dla porównania normalna tabela:
-
@stefan-joptwojmać nic nie gram a jestem trzeci bądź czwarty ,zależy gdzie spojrzeć
-
@stefan-joptwojmać nic nie gram a jestem trzeci bądź czwarty ,zależy gdzie spojrzeć
Prawie wszyscy tracą punkty
-
@stefan-joptwojmać said in Ligi w których gramy:
Prawie wszyscy tracą punkty
Bardzo dobrze.Wy potracicie punkty między sobą a ja na tym zyskam
-
nic z tego nie kumam, ale najważniejsze, że dobrze się bawicie
-
@borynos said in Ligi w których gramy:
nic z tego nie kumam, ale najważniejsze, że dobrze się bawicie
Grunt,żeby nie przekroczyć u zawodników skill...70
-
Kolejna kolejka za nami!
-
@stefan-joptwojmać ...a słyszałem, że chojraki ze Spartacusa mają dać mi tu wycisk..
-
@stefan-joptwojmać ...a słyszałem, że chojraki ze Spartacusa mają dać mi tu wycisk..
Jesteśmy gościnni, a zaprosiłem Cię by było trudniej:)
-
@stefan-joptwojmać po moich wynikach przeciw PW w MPG powinniście spodziewać się łatwych wygranych,sam się dziwię, że jakoś idzie .
-
@stefan-joptwojmać po moich wynikach przeciw PW w MPG powinniście spodziewać się łatwych wygranych,sam się dziwię, że jakoś idzie .
Ja nie wiem co się dzieje, taksa mi nie chodzi, dlatego od dziś zagram inną wersją 433a i zobaczymy co z tego wyniknie, taką którą miałem słabsze staty a wygrywałem:P
-
@stefan-joptwojmać jak widzisz co mecz gram inaczej.szukam nowych rozwiązań, być może coś sie trafi,perełka
-
@borynos
po prostu inaczej punkty liczę:)