antreman
-
beyler ben bu oyuncuları rahat bi 24 saat önce koydum antemana hatta derbim vardı derbidede oynatçaktım oynatmadım normalde antemanları bitmiş olmasına karşın hala antremanda gözüktü yetmezmiş gibi tokenle bitirmeyi denedim bitiremedim bu olay öncedende başıma geldi 3-4 ay önce tekrar bildirmiştim daha sonra hata ile ilgilenilcek denilmişti düzlmişti ama şimdi tekrar aynısı oldu sırf bu antreman sorunu yüzüne maçımdanda oldum Acilen bu sorunun çözülmesini arz ederim!
-
aha bakın şimdide saatlerden anlarsınız birden antreman tamamlandı dedi şu hatayı lütfen düzeltin maçlardan oluyoz
-
aynı şeyler doktordada oluyo
-
@recebtalha54 gözüken süreler bitmesine rağmen bu hatayı veriyor. Bu hataları verince oyunun başka bölümüne geçip yeniden antrenmana gir ve tekrar dene bu İşlemi bir kez yada bir kaç kez yapInca normale dönüyor ve İşlemi yapabiliyorsun. Çünkü aynısı bende de oluyor ve böyle çözüyorum. He bir kaç dakika zaman kaybı oluyor lakin ben bu çözümü bulabildinm. Umarım bu hatalar düzelir.
-
başka bölüm dediğin anlamadım sayfayı yeniledim kaçkez ama devam etti yinede halada devam ediyo
-
@recebtalha54 hatayı verdiğinde ana sayfaya kadroya veya taktikler bölümüne geçip tekrar antrenman bölümü. Bu işlemi 7-8 kez tekrarlayıp oyuncuları antrenmana alabildiğim zamanlar oluyor. Ve hele şükür diyorum.
-
2 gün geçmesine rağmen konuyla ilgilenecek kimse yokmu. Bu hatadan ben de muzdaribim
-
Merhaba
İos veya android platformundan oyunu indirip öyle deneyebilirsin veya farklı tarayıcıdan da deneyebilirsin öyle biliyorum hiç uğraşmak istemiyorsanda antremandaki oyuncuları satabilirsin. -
@recebtalha54 Sorun devam ediyor mu?
-
*- bi ara düzelmişti şimdi daha fena oldu hatta başka moderatörde devreye girdi o ara düzelmişti şimdi yine başladı hemde daha fena önceden 17 ssaat felan diyodu şimdi kaç saat diyo
-
@recebtalha54 Antrenmanın başlama saati cihazına göre hesaplanmaktadır.Server saatine göre başlar fakat sayaçta gösterilen süre bilgisayarınızın saatine göre değişmekte.Bilgisayarınızın saatini değiştirin.OSM kaynaklı bir sorun görünmüyor.