MPG 2018
-
-
@seba191995 dziwny i zaskakujący wynik
-
@huzar-shakir
Taki wynik przez to, że taktyka się nie zapisała dla Łukasza. -
Wczoraj się działo! Tak wygląda tabela po 13 kolejce w bitwie PW vs PAM:
Jasno widać z układu tabeli, że 13 kolejka była pechowa dla PAM, a szczęśliwa dla PW, którzy praktycznie zapewnili sobie po tej kolejce zwycięstwo w tej bitwie. Wielkie brawa dla @Casual1948, @ToomAnyWays, @benito1001 i @krystian16061994
Klęska @Kamson73 w tym meczu!
Szczęście moje w tym meczu, że tylko jedną bramka przegrałem...
Szczęście sprzyja lepszym i tak też było w pojedynku na szczycie:
Jedyny punkt wywalczony w tej kolejce PAM zawdzięcza @kryminalksg:
-
START 3 RUNDY WE WTOREK 3 KWIETNIA(PO ŚWIĘTACH)!!!
-
@stefan-joptwojmać panie a gdzie teraz bedziem grać ?
-
@stefan-joptwojmać tak szybko ? połowa uczestników MPG może nie dojść do siebie po świętach
-
Panowie musimy tak zacząć, byśmy za długo nie ciągnęli MPG, także tak jak @Stefan-Joptwojmać wyżej napisał ruszamy 3 kwietnia po świętach. Zagramy w II Lidze w Belgii.
-
@byku-duma-warmii said in MPG 2018:
Panowie musimy tak zacząć, byśmy za długo nie ciągnęli MPG, także tak jak @Stefan-Joptwojmać wyżej napisał ruszamy 3 kwietnia po świętach. Zagramy w II Lidze w Belgii.
A dla mnie ten 3.04 to długo. Ale ja jestem tak napalony na bitwę to pewnie dlatego Fajnie, że Belgia chyba jeszcze nie grałem
-
Gospodarze - Husarya_PL, Polish Eagles, Polska Akademia Menadżerów.
Składy wraz z moderatorem ligi oraz kapitanem należy podać do 2 kwietnia do godziny 23:59. Za spóźnienie jest kara -40 pkt. Nie ma tłumaczenia, że forum nie działało, że święta, że Polska przegrała z Niggerią, że prima aprilis, że coś tam.
Dane do założenia ligi:
-
14 kolejka jakby remisowa, ale bitwa już przez PW i tak wygrana.
@benito1001 wymiata swoim 4231...
@suchy998 imponuje skutecznością w tym pojedynku:
W progresie już remisowo:
-
U nas w bitwie puchar wędruje do Szeregowca. Jakbym nie zagrał i tak w ostatnim czasie ciężko o jakiś sensowny wynik. Ta gra gra ze mną w grę
-
W ostatnim czasie muszę mieć taką przewagę, by wygrać mecz w pucharze(mecz z przed chwili):
Takie staty by wygrać mecz i to tylko 2:1:D
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
W ostatnim czasie muszę mieć taką przewagę, by wygrać mecz w pucharze(mecz z przed chwili):
mały zapas musisz mieć
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
mały zapas musisz mieć
Gdzie mieliśmy porównywalne składy ;D
-
@daroo933
Spokojnie są święta, każdemu z nas się przyda trochę odpoczynku od gry w święta. Zresztą powinniśmy je spędzić w gronie rodzinnym, więc nie każdy będzie miał czas na grę, dlatego taka przerwa.