MPG 2018
-
@Casual1948 @krystian16061994 @benito1001 dobra robota Panowie Lecimy po mistrza
-
@toomanyways Z tym mistrzem to na spokojnie droga jeszcze daleka róbmy swoje a czas pokaże na ile nas stać
-
@krystian16061994 Po dobrym początku trzeba utrzymać wysokie morale
-
Jeszcze gwoli historycznej prawdy dodam to co się wydarzyło w ostatniej kolejce, którą wygrała PAM, ale to i tak nie miało większego znaczenia na końcowy wynik, a tu królowało PW w składzie: @ToomAnyWays, @Casual1948, @benito1001 oraz @krystian16061994. Brawa dla mistrzów .
Ja dziękuję mojej ekipie za walkę do końca: @kryminalksg, @suchy998 i @Kamson73. Była szansa na wygranie tej bitwy, łatwo z nami rywale nie mieli .I podsumowanie w małej tabelce kto z kim, a dlaczego takie wyniki, to już silnik OSM niech się wypowie
-
@Dovco_HandF @ToomAnyWays @Didierluk @Stefan-Joptwojmać @Łukasz-Kowalski @mihau1878 @sniki26 @Marcin657827 @maqpax
Ważne od @SpecialOne - bitwy na telefonie
OSM nigdy nie miał "oficjalnego" systemu walki. Teraz stworzyliśmy łatwy i zautomatyzowany system dostępny dla wszystkich użytkowników, a nie tylko dla osób w wieku szkolnym.
Sposób działania bitew jest teraz prosty i tylko jeden system - 5 Vs 5
Jak zacząć / grać w bitwie:- Kapitan lub Prezydent udają się do załogi, a następnie walczą na zakładkę (w Aplikacjach naciśnij symbol VS)
- Stwórz bitwę (kreator walki nie musi brać udziału w bitwie)
5 członków z załogi musi uzyskać dostęp do tej samej zakładki w Aplikacjach i dołączyć do bitwy - Kiedy wszyscy 5 członkowie dołączą do zautomatyzowanego procesu, łączą ich z innymi zespołami Crew i Draw
- Rozpoczęła się bitwa i jest to "normalna" liga ze specjalnym harmonogramem: brak pucharu i tylko mecze przeciwko członkom załogi przeciwnika
- Wynik bitwy jest obliczany, dodając punkty ligowe 5 drużyn przydzielonych do każdej załogi (jeśli menedżerowie opuszczą załogę lub ligę, punkty drużyny będą nadal uwzględniane)
Jak dla mnie trzeba na starych zasadach grać bitwy w MPG
-
Zasady są ustalone i nie zmienimy ich w trakcie, poza tym by coś zmienić trzeba najpierw wypróbować
Kapitanów proszę o ustalenie MVP bitwy:)
-
Uradziliśmy z generałem @ToomAnyWays, że mvp bitwy PW vs PAM zostaje @Casual1948 .
-
MVP bitwy Polish LegendsSpartacus Legends zostaje @Mati-Colchoner Gratulacje
-
Po 2 rundach widać 3 mocne ekipy na czele:
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2018:
Panowie, umknął mi MVP w 1 rundzie w pojedynku Husarya_PL vs Polish Warriors, czyżby to był nasz "wampirek"?
-
Husarya_PL- Spartacus Legends
Home Team
Cel 1- @sniki26 (C)
Cel 3- @Rusewicz
cel 5 - @daroo933
cel 7- @mihau1878 (PM) -
@Casual1948 jest niczym Michael Jordan, gra znakomicie i w cuglach zdobędzie MVP Mistrzostw Polski
-
@Byku-Duma-Warmii Polish Legends wymiatacie w tych Mistrzostwach ładnie Czekam na bitwę z Wami